To je to što me zanima!

Izgubljen je za Real?! Neymara su u suzama iznijeli s terena...

Najskuplji igrač svijeta iznesen je u suzama s terena, a prema njegovim reakcijama može se naslutiti kako je ozljeda vjerojatno toliko teška da ga na duže vremena izbaci s terena
Vidi originalni članak

PSG se lako obračunao s Marseilleom u derbiju na svom Parku Prinčeva. Završilo je 3-0, zabijali su Mbappé (10'), Rolando (autogol, 27') te Cavani (55'), no ta pobjeda i nije nikakva posebna vijest u usporedbi s onim što se dogodilo u 82. minuti. 

Poslije duela njihovog najboljeg igrača Neymara i gostujućeg veznjaka Sarra, Brazilac je izvukao deblji kraj i čini se zaradio ozljedu zgloba koja bi ga mogla udaljiti s terena toliko da propusti utakmicu istine protiv Real Madrida u Ligi prvaka.

VIDEO

Najskuplji igrač svijeta iznesen je u suzama s terena, a prema njegovim reakcijama može se naslutiti kako je ozljeda možda toliko teška da ga s terena izbaci taman toliko da propusti meč sezone.

Očekuje se uskoro medicinsko izvješće koje će precizirati težinu problema i navijači PSG-a se nadaju da će se njihova 'desetka' vratiti do 6. ožujka kada se igra uzvrat na Parku prinčeva.

Podsjećamo, prvaci Europe iz Madrida su na Santiago Bernabeu pobijedili 3-1 i budući francuski prvak mora loviti taj zaostatak na svom terenu, prema pisanju Francuza, bez najboljeg igrača.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • BarcaHajdukforever 26.02.2018.

    Real-Barca 22.12.2017 sve drugo je poznato.ti Dirku šta naganjaš kozliće po Bosni u slobodno vrijeme nemaš pravo komentirat velike utakmice.to je bila velika utakmica i gdje je bio taj guznaldo-penaldo.običan bezveznjakovič koji je po faci glup ko tepsija proizvod reklama za namicanje para od strane gay lobija kojeg ti inače simpatiziraš i to cjeli grad u kojem živimo ti i ja zna.pokrij se ušima i bjež odavde ne sramoti se.

  • TheKop10 26.02.2018.

    “Curica” je opet išla mučki lupiti (vidljivo na snimci) i konačno je dobila što je zaslužila!!! Želim mu što duže izbivanje i što duži oporavak jer je to dno dna od čovjeka!!

  • arow 26.02.2018.

    Neymar je samo kocnica,arogantna ,sebicna kocnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare