To je to što me zanima!

Iznenađenje u SAD-u: Mektić i Pavić ispali na startu US Opena!

Nakon što su osvojili zlato na OI u Tokiju, Nikola Mektić i Mate Pavić su u Torontu izgubili u finalu, ispali na startu Cincinnatija, a sad i u prvom kolu US Opena te nanizali tri poraza prvi put otkad igraju zajedno
Vidi originalni članak

Nathaniel Lammons i Jackson Withrow napravili su veliko iznenađenje na startu US Opena i izbacili prve nositelje, hrvatski par Nikolu Mektića i Matu Pavića! Amerikanci koji su 82. odnosno 88. igrač parova u svijetu su za samo sat i 19 minuta s pozivnicom stigli do najveće pobjede u karijeri.

Nije to bio dan hrvatskog para, a i sportska sreća nije bila na njihovoj strani. Izvukli su dvije meč lopte u drugom setu i vratili se na 5-5, ali strašim poenima vratili su se Lammons i Withrow. Pogodili su Amerikanci nevjerojatan lob i još bolju forhend dijagonalu za break te su odigrali vjerojatno najbolji meč u životu.

U prvom su setu Mektić i Pavić izgubili tri servisa zaredom, a vratili tek jedan što je bilo daleko od dovoljnog i set su uzeli Amerikanci s 6-2. Ni u nastavku nije ništa bolje krenulo, naš je par bio taj koji je prvi pokleknuo, ali su se na kraju odlično vratili, a poen koji je na kraju prelomio meč bio je onaj kod prednosti Amerikanaca od 6-5 pri rezultatu 30-30 kad se usred poena nešto odvojilo s mreže, a Mektić je samo trebao smečirati u protivničko polje i naš bi par imao break priliku.

Ali onda su Amerikanci povezali dva dobra servisa i sve je bilo gotovo za veliko oduševljenje domaće publike. Bez ikakvog podcjenjivanja, Withrow i Lammons daleko su od kvalitete Mektića i Pavića, ali danas im se sve posložilo. Nismo ovo očekivali nakon što su Mate i Nikola pokorili gotovo sve što se pokoriti moglo, ali bilo kako bilo, na svemu što su postigli u ovih godinu dana im možemo samo zapljeskati. I dalje su najbolji na svijetu.

POGLEDAJTE CROATU U SERIJALU MOJA PRIČA UOČI BORBE S VASOM BAKOČEVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 03.09.2021.

    mogli ste negdje i rezultat napisati, a ne da pokusavamo odgonetnuti

  • Krušo Hagur 03.09.2021.

    Raspali su se. Treba malo odmora 😁

  • ćiribu_ćiriba 03.09.2021.

    Ovi ko hajduk na početku sezone, brzo im sve fritule budu pojedene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare