To je to što me zanima!

Soudani potpisao: Imao sam i bolje ponude, ali nije sve u lovi

Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu. Drago mi je da karijeru mogu nastaviti ovdje, rekao je Soudani koji je potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom
Vidi originalni članak

Svečano je bilo na Maksimiru gdje je u podne novi ugovor potpisao najbolji 'modri' igrač Hilal Soudani. Proteklih mjeseci na adresu Dinama stiglo je dosta ponuda za Alžirca, koji je ipak odlučio ostati i pokušati treći put s Dinamom izboriti Ligu prvaka.

Potpisao je novi trogodišnji ugovor.

- Možda je malo dugo trajalo to odlučivanje, alli sretan sam. U Dinamu sam četiri godine i nije se lako rastati nakon tolikih godina. Drago mi je da mogu nastaviti karijeru ovdje. Momčad ima potencijala, jako puno mladih igrača i to mi daje nadu i želju da radim s njima i da dam još više za momčad. Siguran sam da ćemo opet biti prvaci i pokušat ćemo ući u Ligu prvaka, treći put otkako sam ja ovdje - rekao je Soudani, koji je priznao da je o novom ugovoru odlučio prije tjedan dana.

- Odlučio sam sad potpisati ugovor kako bih mogao biti miran za završnicu prvenstva. Bit ću sto posto koncentriran na klub i napravit ću sve kako bih pomogao klubu da osvoji prvenstvo. Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu. Ne želim reći tko me sve htio dovesti, ostavio bih to za sebe.

- Moja obitelj jako voli Zagreb, super se osjećaju ovdje. Bili su za to da ostanem. Jako su sretni što sam potpisao. Svi me cijene u klubu i drago mi je da ću ovdje biti još tri godine - rekao je Soudani, koji se potom okrenuo prvenstvu i lovu za RIjekom.

Ovo je kao da Ronaldo potpisuje za Real

- Rijeka igra super ove sezone, ali i mi smo krivci što je stanje na tablici ovakvo. Prosuli smo neke bodove koje nismo smjeli u prvom dijelu sezone. Uskoro igramo protiv Rijeke, spremni smo, ali znamo da neće biti lako - dodao je Soudani.

- Ovo je kao da Ronaldo produžuje ugovor s Real Madridom. Soudani je imao jako velikih broj ponuda, interes je golem. On je jedan od najboljih stranac u povijesti kluba, prevaga koja je generator odlične atmosfere - rekao je sportski direktor Romeo Jozak.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ha eto 01.04.2017.

    Mupm smrade

  • sosounapadu 31.03.2017.

    Pametan izbor ,zašto se ubijati za lovu kad ovdje imaš 10-ak ozbiljnijih utakmica u sezoni!

  • Zagrebacki Plavi 31.03.2017.

    Inace navijam za Dinamo,ali covjek kaze nije sve u lovi,pa potpise milijunski ugovor

Komentiraj...
Vidi sve komentare