To je to što me zanima!

Zdravko Mamić: Nisam ja u službi USKOK-a nego Dinama

Izvanredna sjednica Izvršnog odbora završila je nakon nepuna dva sata. Prvi je izašao Zdravko Mamić. Nije htio komentirat slučaj za koji je nadležan USKOK
Vidi originalni članak

Iako su iz HNS-a poručivali kako neće biti hitnih smjena ili barem suspenzija zbog uhićenja dva čelna čovjeka sudačke organizacije Željka Širića i Stjepana Djedovića, danas u 12 sati počela je izvanredna sjednica Izvršnog odbora. 

Srebrić je još jučer tvrdio da će najprije čekati potez USKOK-a, ali nakon što je postalo očito da su Hrvoje Maleš i USKOK do kraja raskrinkali korumpirane sudačke šefove, čini se da u savezu više nisu spremni sjediti i čekati.

Neraspoloženi članovi odbora o temi sjednice šute

Namrgođen i neraspoložen u 11.30 pojavio se i Zdravko Mamić. 

Nitko od članova Izvršnog odbora ne želi potvrditi da je sjednica hitno sazvana zbog uhićenja Širića i Djedovića, no očito je da se iza zatvorenih vrata sobe za sastanke u Rusanovoj raspravlja o njihovoj sudbini. Za očekivati je da će Širić i Djedović biti u najmanju ruku suspendirani dok traje USKOK-ova istraga.

Marković 'lud' od bijesa

Neki članovi izvršnog odbora neslužbeno tvrde na nikad u životu nisu  vidjeli Vlatka Markovića tako bijesnog. Prvi čovjek HNS-a očito je duboko pogođen uhićenjem najbližih suradnika. Za sad nema informacija je li ga UEFA prisilila da suspendira sudačke šefove ili je to odlučio napraviti na svoju ruku.

Mamić prvi napustio sjednicu

Prvi je sa sjednice izjurio je Zdravko Mamić i rekao: 

- Rečeno nam je da je to predmet USKOK-a i da to ne smijemo komentirati. Ne saginjemo glavu, ne peremo ruke, samo o tome ne smijemo pričati.

Na pitanje bi li se stavio u službu USKOK-a da se razriješi ta situacija, Mamić je odgovorio:

- Što bih se ja stavljao u službu USKOK-a, pa ja sam službenik Dinama. Nisam poludio da se stavljam u službu USKOK-a.

Nakon sjednice Marković o reprezentaciji

Izlaze i ostali članovi Izvršnog odbora, sjednica je gotova i čeka se konferencija za novinare u 14 sati. U međuvremenu, Mamić i društvo skoknuli su na 'klopu' u obližnji restoran 'Plavi 9'.

- Sjednica je bila izvanredna. Kako je hitno sazvana tako je brzo i završila. Dobit ćete sve u priopćenju. Dok nas prezentira reprezentacija bit će sve u redu - rekao je odmah po izlasku iz Rusanove Vlatko Marković.

Na pitanje novinara kakve veze ima hrvatska nogometna reprezentacija s izvanrednim sazivom odbora Marković je samo kratko odgovorio:

- Ima, ima, razmislite pa ćete vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • NikoBajić 12.12.2011.

    očemu vi pričate oni koji su naj više plaćali sadtraže pravdu a svi su isti i imaju jedan cilj maket mamića al hajduk je plaćo sudce i opet nije prvi zato nemora krivit mamića jer neznaju igrat nogomet kao i dinamo u ligi prvaka zato nemože kriviti nikog nego sebe a to treba svatit i hajduk dogod nebude igro dobro dotle i neće biti prvak a sudci ko u cjelom svjetu uvjek ima izroda pa bajern i zenit su namjestili utakmicu pa nikom ništa

  • joza60 12.12.2011.

    ovaj odkako je oterao Jurčića,od tada ga zelim u zatvoru.,pa dal je on Bog,on je kurac tupi,eto sto je..sto je jurcic bio kriv,nista....lopovcino jedna

  • jdn 12.12.2011.

    Napuniti lepoglavu sa ovim ljudima i to sve raspustiti do zadnje udruge o bilo kojem sportu koji je profesijonalan. To je posao a sport je jedino amaterski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare