Obavijesti

Sport

Komentari 34

Zdravko Mamić: Nisam ja u službi USKOK-a nego Dinama

Zdravko Mamić: Nisam ja u službi USKOK-a nego Dinama
12

Izvanredna sjednica Izvršnog odbora završila je nakon nepuna dva sata. Prvi je izašao Zdravko Mamić. Nije htio komentirat slučaj za koji je nadležan USKOK

VIDEO

Iako su iz HNS-a poručivali kako neće biti hitnih smjena ili barem suspenzija zbog uhićenja dva čelna čovjeka sudačke organizacije Željka Širića i Stjepana Djedovića, danas u 12 sati počela je izvanredna sjednica Izvršnog odbora. 

Srebrić je još jučer tvrdio da će najprije čekati potez USKOK-a, ali nakon što je postalo očito da su Hrvoje Maleš i USKOK do kraja raskrinkali korumpirane sudačke šefove, čini se da u savezu više nisu spremni sjediti i čekati.

Neraspoloženi članovi odbora o temi sjednice šute

Namrgođen i neraspoložen u 11.30 pojavio se i Zdravko Mamić. 

Nitko od članova Izvršnog odbora ne želi potvrditi da je sjednica hitno sazvana zbog uhićenja Širića i Djedovića, no očito je da se iza zatvorenih vrata sobe za sastanke u Rusanovoj raspravlja o njihovoj sudbini. Za očekivati je da će Širić i Djedović biti u najmanju ruku suspendirani dok traje USKOK-ova istraga.

Marković 'lud' od bijesa

Neki članovi izvršnog odbora neslužbeno tvrde na nikad u životu nisu  vidjeli Vlatka Markovića tako bijesnog. Prvi čovjek HNS-a očito je duboko pogođen uhićenjem najbližih suradnika. Za sad nema informacija je li ga UEFA prisilila da suspendira sudačke šefove ili je to odlučio napraviti na svoju ruku.

Mamić prvi napustio sjednicu

Prvi je sa sjednice izjurio je Zdravko Mamić i rekao: 

- Rečeno nam je da je to predmet USKOK-a i da to ne smijemo komentirati. Ne saginjemo glavu, ne peremo ruke, samo o tome ne smijemo pričati.

Na pitanje bi li se stavio u službu USKOK-a da se razriješi ta situacija, Mamić je odgovorio:

- Što bih se ja stavljao u službu USKOK-a, pa ja sam službenik Dinama. Nisam poludio da se stavljam u službu USKOK-a.

Nakon sjednice Marković o reprezentaciji

Izlaze i ostali članovi Izvršnog odbora, sjednica je gotova i čeka se konferencija za novinare u 14 sati. U međuvremenu, Mamić i društvo skoknuli su na 'klopu' u obližnji restoran 'Plavi 9'.

- Sjednica je bila izvanredna. Kako je hitno sazvana tako je brzo i završila. Dobit ćete sve u priopćenju. Dok nas prezentira reprezentacija bit će sve u redu - rekao je odmah po izlasku iz Rusanove Vlatko Marković.

Na pitanje novinara kakve veze ima hrvatska nogometna reprezentacija s izvanrednim sazivom odbora Marković je samo kratko odgovorio:

- Ima, ima, razmislite pa ćete vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju