To je to što me zanima!

Izvrijeđali su masnu i punu celulita Larrissu Riquelme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najpoznatija paragvajska navijačica našla se na udaru tamošnjih medija nakon što je u javnost izašla u vručim hlačicama s nekoliko kila viška
Vidi originalni članak

Stanje u Paragavaju je alarmantno. Nacionalnu gardu još nisu zvali, no vijest da je Larissa Riquelme nabacila nekoliko kilograma i malo se zapustila šokirala je tamošnje medije i izazvala paniku. Najpoznatija paragvajska navijačica u javnost je izašla u kratkim vručim hlačicama. Na bedrima je pokazala celulit što je bilo dovoljno da je jedna novinarka nazove "mlohavom, masnom i celulitnom". Larissa je bila predmet napada nakon gostovanja u tamošnjoj televizijskoj emisiji. No Paragvajka je svim zločestim komentarima odgovorila na svoj način.
- Vi samo podižete čitanost na moj račun. Pogledajte me dobro, nisam debela, ja sam savršena. Mnoge žene mi zavide jer ne vježbam, ne idem u teretanu i uživam u čokoladi - odbrusila je.
Tako je to u svijetu slave, par kilograma gore i evo te dolje. Iako, celulit na bedrima lijepe Larisse Riquelme neće biti stvar koja će mučiti muški dio populacije u Paragvaju i izvan njega.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lk47 22.09.2010.

    kurvetine su ljubomorne,nista drugo

  • Leticia 22.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ciLa 22.09.2010.

    A jesu svi na nju ljubomorni...pa da ima i 15 kila više izgledala bi jebozovno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare