To je to što me zanima!

Izvršni odbor HNS-a obustavio je postupak protiv Z. Mamića

Prije samo 10-ak dana je Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza pokrenula postupak protiv Zdravka zbog izjava o Jovanoviću, a sad je on obustavljen
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza održao je u ponedjeljak 22. sjednicu, a najbitnija odluka je ona o obustavljanju disciplinskog postupka protiv Zdravka Mamića!

Odluka je donesena jednoglasno, samo 10-ak dana nakon pokretanja postupka i bez službenog objašnjenja. Sporne su Mamićeve izjave o ministru koje je izrekao gostujući na Soundset plavom. 

- Željko Jovanović je čovjek koji ima krvna zrnca da mrzi sve što je hrvatsko, HNS, Olimpijski odbor. Nema iskustva, a čovjek koji je Srbin ne može voditi najvažniji resor u Republici Hrvatskoj - izjavio je između ostalog izvršni predsjednik Dinama. 

Kao što smo već i pisali, Tin Dolički je predsjednik Disciplinske komisije, a ujedno i prvi čovjek Lokomotive, praktički Dinamove druge momčadi. Također, Davor Šuker je predstavio 'Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika' prije par mjeseci, ali očito on za Zdravka ne vrijedi.

Protiv Mamića je privatnu tužbu najavio Jovanović, a država ga kazneno goni jer je javno poticao na mržnju i nasilje. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • bbbbb 23.04.2013.

    Maminjo care! j....š te pacijente,to bi Hajduk htio ali nemože.Oni su mali miševi za tebe.Živio 100 godina!!!!!!!!!!!!!!

  • lstojcic 23.04.2013.

    Zbilja smo došli do dna.Kad vidimo kako se sve ovo odvija,Mamić,Ružica,onaj izlapljeli penzioner Kakamarko svojim postupcima i potezima,vraćamo se u neka vremena koja svi želimo zaboraviti,a oni nas vraćaju godinama unazad.Zar nije dosta što nas je HDZ-eova kamarilja opljačkala,već nas ovi vraćaju u stoljeće sedmo.

  • bootom 23.04.2013.

    A kaj ste mislili? Ovu močvaru treba isušiti korbačima. Toliko o državi koja drži do sebe i ulazi u EU.SRAMOTNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare