To je to što me zanima!

Izvukao se: McGregor izbjegao zatvor i vraća se borbama...

Sud je odlučio kako Irac mora odraditi pet dana društveno korisnog rada te uz to mora polaziti terapije kontrole bijesa. Naravno, morat će platiti i svu štetu koju su on i njegovi prijatelji napravili...
Vidi originalni članak

Bivši UFC-ov prvak u lakoj kategoriji i jedna od najvećih faca te organizacije, Conor McGregor, nagodio se sa sudom te neće ići u zatvor zbog incidenta koji se dogodio nedavno uoči jednog UFC događaja i može se vratiti borbama.

Irac je zaprepastio sve nakon divljačkog incidenta u travnju u kojem su on i njegovi prijatelji napali autobus u kojem su se nalazili borci UFC 223. Tada su teže ozlijeđeni bili borci Michael Chiesa i Rose Namajunas, a Ircu je prijetila čak i zatvorska kazna. Na kraju je Conor prošao bez posljedica, no i dalje mu prijete privatne tužbe od strane Chiese i Raya Borga.

Sud je odlučio kako Irac mora odraditi pet dana društveno korisnog rada te uz to mora polaziti tečaj kontrole bijesa. Naravno, morat će platiti i svu štetu koju su on i njegovi prijatelji napravili.

- Želim reći kako sam zahvalan tužitelju i sucu što su mi dozvoliti da nastavim sa svojim životom tamo gdje sam stavio. Svojim prijateljima, članovima obitelji i fanovima želim se zahvaliti na podršci - rekao je borac koji je vidno zadovoljan presudom.

- Htio bih se zahvaliti sudu. Sada kada je ovo iza nas, možemo se posvetiti nećemo što nam je već dugo vremena cilj i želja. Conor cijelo ovo vrijeme trenira, u formi je i spreman je. Sada je na nama da se vratimo na posao - dodao je njegov menadžer Audie Attar.

McGregor se zahvaljujući ovoj presudi može odmah okrenuti borbama, a za očekivati je kako će to biti dugoočekivani meč protiv aktualnog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmangedova

Idi na 24sata

Komentari 11

  • špricer_1 27.07.2018.

    Namjestaljke za naivne i glupe

  • Space Burek 27.07.2018.

    Ne bi se cudio da je ovo bilo namjesteno kao i borba Miocica i DC-a jer je gledanost UFC-a pala. Neki podaci govore da im pala prodaja onih PPV gluposti za 30%.

  • 27.07.2018.

    Nurmangedov je sa svojoj ekipom mrga doslovno maltretirao jednog člana Mc Gregorovog tima. Incident se dogodio u hotelu, gdje ga je Khabib čak i lupkao po glavi, prijetio i odurno i nesportski ponašao. Ima video zapis pa neka vidi tko hoće kakva je to neugodna situacija bila. Naravno ne opravdavam Mc Gregorovo divljaštvo, ali u takvoj situaciji malo izbora imaš, pogotovo u tom borilačkom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare