To je to što me zanima!

Izvukli su ga iz skladišta: Ovo je posebni dres za sina Perišića

Djelatnici gradske tvrtke u svom pogonu čuvaju dres za Ivana Perišića koji je ljetos izradila lokalna tvrtka Galeb, a koji je bio izložen na tvrđavi Mirabella. Djelatnici su ga izvukli danas samo za 24sata
Vidi originalni članak

Sve je spremno za spektakl koji u petak u Omišu čeka 'vatrene'. Hrvatska nogometna reprezentacija od 15 će sati gostovati u Omišu protiv istoimenog domaćina na stotom rođendanu kluba. Naši reprezentativci u Omiš stižu na poziv Ivana Perišića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djelatnici gradske tvrtke u svom pogonu čuvaju dres koji je ljetos izradila lokalna tvrtka Galeb, a koji je bio izložen na tvrđavi Mirabella. Riječ je o reprezentativnom dresu Ivana Perišića koji se od tada nalazi u skladištu tvrtke gdje su ga njegovi djelatnici danas izvukli posebno za 24sata.

Dres je veličine 5x8 i bio je apsolutna senzacija kada su Omišani dočekali svoj pulena nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

TRIBINE SPREMNE Kiša potopila Omiš, ali svi su otišli po kartu za utakmicu...

- Bit će ovo pravi spektakl, samo da nam kiša prestane - kaže Mijo Jurjević, koji je posebno za gostovanje reprezentacije smislio prigodnu pjesmu u čast Ivana Perišića koji je rođen u Omišu i postao je njihov sin.

Još uvijek se ne zna hoće li Perišićev dres opet na Mirabellu ili će biti izviješten negdje na stadionu. Zavisi kakvo će biti vrijeme i u skladu s tim će odgovorni u zadnji tren odlučiti što će biti s najpoznatijim omiškim dresom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • It's kišing 29.05.2019.

    Odličam je dres... Malo oprati ovu žutu boju i natrag na zidine s njim...

  • anane 29.05.2019.

    Vridne šivacice tvornice " Galeb" u Omišu su šivale ovaj dres ,a vazno je i napomenuti da te iste rade za 3000 kuna uz dodatak "povecanje" 350 kuna ako citavi misec budu prisutne na radu..( bez da sat izostanu)...podrska tim majkama❤

  • Papatest 28.05.2019.

    Mogli bi ga nabiti na k... diva Polifema

Komentiraj...
Vidi sve komentare