To je to što me zanima!

J. Lo ide u - bejzbol: Pjevačica i zaručnik žele kupiti NY Metse

Rodriguez je igrao i radio za Yankeese, a J.Lo je odrasla u Bronxu - njihovom domu. Ipak, oni niti su na tržištu, niti su jeftini. Trenutno se nude Metsi, a i za njih će morati duboko zaviriti u džepove
Vidi originalni članak

Poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) i njen zaručnik i bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez (44) žele kupiti New York Metse, pišu američki mediji. Kako bi to uspjeli, navodno će zatražiti pomoć prijatelja, ali i 'korona virus popust'. 

Aktualni vlasnik Metsa je obitelj Wilpon, a upravo su oni u prosincu obznanili da žele prodati većinski udjel u klubu.  Steve Cohen bio je već na ulaznim vratima, trebao je preuzeti 80 posto kluba uz to da Wilponima i dalje ostavi kontrolu nad klubom još pet godina. No, taj je dogovor pao u vodu pa sada vlasnici traže nove ulagače.

Slavnom paru treba još novca

Dok je dogovor s Cohenom bio aktualan, Metsi su bili procijenjeni na 2.6 milijardi dolara, a kombinirano bogatstvo Lopezice i Rodrigueza procjenjuje se na 700 milijuna. Zbog toga oni sada stvaraju grupu od četiri-pet ulagača koji bi skupa mogli otkupiti cijelu franšizu, ali izvori bliski cijeloj situaciji rekli su NY Postu da će se aktualni vlasnici vjerojatno morati zadovoljiti s nižom ponudom zbog situacije s korona virusom.

- Imaju grupu s pravim imenima. Alex će uspjeti u ovome zbog pandemije. Uspjet će mu ideja - rekao je izvor blizak ulagačima Postu.

Jorge Mas spašava J.Lo i zaručnika

Navodno je glavni ulagač u toj skupini milijarder iz Miamija - Jorge Mas. Upravo je on trebao 2017. kupiti Marlinse, ali ga je u toj utrci pobijedio Derek Jeter, bivši Rodriguezov suigrač. Masovo bogatstvo procijenjeno je na nešto više od milijardu dolara, a Masu ovo nije prvi puta da bi uložio u sport budući da je financijskom injekcijom pomogao i Davidu Beckhamu da uđe u MLS.

- Mogu zamisliti Masa u svemu tome. On i Alex su išli zajedno u školu, a i obojica su povezani sa Sveučilištem u Miamiju - rekao je Postov izvor.

Suigrač mu kupio Marlinse

Rodriguez bi se mogao ugledati upravo na Jetera, koji je postao manjinski vlasnik Miami Marlinsa u 2017. s 25 milijuna dolara plaćenih za ekipu koja je vrijedila 1.2 milijarde na tržištu. Trenutno je direktor i bavi se svime što je klubu potrebno.

Doduše, ova Rodriguez - J.Lo kombinacija bila bi pomalo čudna budući da je Jenniferin zaručnik jako povezan s Yankeesima za koje je igrao, ali i radio nakon igračke karijere. Osim toga, Jennifer je odrasla u Bronxu, domu Yanksa. Ipak, teško da će se slavni Yanksi uskoro naći na 'aukciji', a i da se nađu, ta bi ponuda morala biti i puno veća od ove za Metse, tako da je ova ideja ipak nešto realnija, a možda ne puno lošija.

Osim toga, aktualni vlasnici su se godinama uvlačili u dugove, a MLB je odredio da se svi dogovori s igračima moraju ispuniti. NY Post izračunao je da Metse samo 50 domaćih utakmica košta 150 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare