Obavijesti

Sport

Komentari 0

J. Lo ide u - bejzbol: Pjevačica i zaručnik žele kupiti NY Metse

J. Lo ide u - bejzbol: Pjevačica i zaručnik žele kupiti NY Metse
4

Rodriguez je igrao i radio za Yankeese, a J.Lo je odrasla u Bronxu - njihovom domu. Ipak, oni niti su na tržištu, niti su jeftini. Trenutno se nude Metsi, a i za njih će morati duboko zaviriti u džepove

VIDEO

Poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) i njen zaručnik i bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez (44) žele kupiti New York Metse, pišu američki mediji. Kako bi to uspjeli, navodno će zatražiti pomoć prijatelja, ali i 'korona virus popust'. 

Aktualni vlasnik Metsa je obitelj Wilpon, a upravo su oni u prosincu obznanili da žele prodati većinski udjel u klubu.  Steve Cohen bio je već na ulaznim vratima, trebao je preuzeti 80 posto kluba uz to da Wilponima i dalje ostavi kontrolu nad klubom još pet godina. No, taj je dogovor pao u vodu pa sada vlasnici traže nove ulagače.

26th Screen Actors Guild Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 19, 2020 –  Alex Rodriguez and Jennifer Lopez.

Slavnom paru treba još novca

Dok je dogovor s Cohenom bio aktualan, Metsi su bili procijenjeni na 2.6 milijardi dolara, a kombinirano bogatstvo Lopezice i Rodrigueza procjenjuje se na 700 milijuna. Zbog toga oni sada stvaraju grupu od četiri-pet ulagača koji bi skupa mogli otkupiti cijelu franšizu, ali izvori bliski cijeloj situaciji rekli su NY Postu da će se aktualni vlasnici vjerojatno morati zadovoljiti s nižom ponudom zbog situacije s korona virusom.

- Imaju grupu s pravim imenima. Alex će uspjeti u ovome zbog pandemije. Uspjet će mu ideja - rekao je izvor blizak ulagačima Postu.

22950206

Jorge Mas spašava J.Lo i zaručnika

Navodno je glavni ulagač u toj skupini milijarder iz Miamija - Jorge Mas. Upravo je on trebao 2017. kupiti Marlinse, ali ga je u toj utrci pobijedio Derek Jeter, bivši Rodriguezov suigrač. Masovo bogatstvo procijenjeno je na nešto više od milijardu dolara, a Masu ovo nije prvi puta da bi uložio u sport budući da je financijskom injekcijom pomogao i Davidu Beckhamu da uđe u MLS.

- Mogu zamisliti Masa u svemu tome. On i Alex su išli zajedno u školu, a i obojica su povezani sa Sveučilištem u Miamiju - rekao je Postov izvor.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals - Los Angeles

Suigrač mu kupio Marlinse

Rodriguez bi se mogao ugledati upravo na Jetera, koji je postao manjinski vlasnik Miami Marlinsa u 2017. s 25 milijuna dolara plaćenih za ekipu koja je vrijedila 1.2 milijarde na tržištu. Trenutno je direktor i bavi se svime što je klubu potrebno.

Doduše, ova Rodriguez - J.Lo kombinacija bila bi pomalo čudna budući da je Jenniferin zaručnik jako povezan s Yankeesima za koje je igrao, ali i radio nakon igračke karijere. Osim toga, Jennifer je odrasla u Bronxu, domu Yanksa. Ipak, teško da će se slavni Yanksi uskoro naći na 'aukciji', a i da se nađu, ta bi ponuda morala biti i puno veća od ove za Metse, tako da je ova ideja ipak nešto realnija, a možda ne puno lošija.

Osim toga, aktualni vlasnici su se godinama uvlačili u dugove, a MLB je odredio da se svi dogovori s igračima moraju ispuniti. NY Post izračunao je da Metse samo 50 domaćih utakmica košta 150 milijuna dolara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica