To je to što me zanima!

J. Mascherano: City igrače može kupiti, ali povijest ne

Veznjak Liverpoola odriješito bi odbio ponudu Manchester Cityja za kojeg tvrdi da mogu imati novca, ali nikako strast kao igrači s Anfielda...
Vidi originalni članak

Ususret nedjeljnom srazu Manchester Cityja i Liverpoola veznjak gostujuće momčadi Javier Mascherano svojim izjavama gađao je u živac navijača drugog manchesterskog kluba.
- Možete kupiti igrače, ali povijest nikako! - samouvjeren je Argentinac koji tvrdi da za nikakve novce ne bi prešao u Manchester City.
Iako poštuje suparničku momčad Mascherano smatra da City nema 'ono' za što navijači žive na Anfileldu.
- Možete kupovati zvijezde, trošiti više od nas, biti u prva četiri, ali ne možete kupiti to što mi imamo na Anfiledu te dodaje:
- Mi igramo s velikom povijesti iza nas. Ponosni smo što igramo za Liverpool iako nemamo mnogo novca.
Susret dviju momčadi jedan je od ključnih koji vode ka četvrtom mjestu, odnosno u Ligu prvaka. Oba sastava vjerojatno će zaigrati bez svojih najvećih zvijezda Carlosa Teveza i Fernanda Torresa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ace rimmer 20.02.2010.

    Chelsea je i prije Abramovića bio među prva 4 u prvenstvu, tako da nije baš isto.

  • ibracadabra09 20.02.2010.

    chelsea ce propast kad tad abramovic nece dozivotno bit tamo dosadit ce i njemu i chelsea ce propast kao i leeds koji je tako nedavno imao jedan od najboljih sastava a sad su svi znamo gdje a i manchester city bog zna kad ce oni osvojit nesto vrijedno spomena jer ronaldo i ekipa sigurno nece ic tamo

  • Siljota 20.02.2010.

    Kaj mlatite vi, pogledajte si malo povijest Chelsea. Oni su i prije Abramovića bili jaki klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare