To je to što me zanima!

J. Terry 'matirao’ United: Mali korak prema naslovu

Nogometaši Chelseaja uvjerljivo su prvi u Premier ligi. Nakon poraza na Stamford Bridgeu Sir Alex Ferguson nije izdržao pa je opet napao suce...
Vidi originalni članak

Ma to je već postalo smiješno. Što je taj sudac uopće mogao vidjeti s te pozicije? Kako je s te udaljenosti mogao dosuditi taj slobodni udarac? Bila je to jako loša odluka, bijesan je bio sir Alex Ferguson nakon drugog poraza u Premiershipu.
U 76. minuti sudac Martin Atkinson dosudio je “sporni” slobodni udarac za domaćina. Nakon nabacivanja Franka Lamparda John Terry glavom je matirao Edwina van der Sara. Bilo je to dovoljno za veliko slavlje u londonskom klubu.
- Dominirali smo terenom. Bili smo bolja momčad. Imali smo šansi za pobjedu, ali nismo uspjeli. I to je naša pogreška - neutješan je bio Ferguson.
S druge strane, Carlo Ancelotti, trener Chelsea, uživao je nakon još jedne velike pobjede.
- U nedjelju smo napravili mali korak prema naslovu. Ali i te kako nas čeka još uzbuđenja - rekao je Talijan i potom uzvratio Fergusonu:
- Bio je čisti prekršaj i imali smo zasluženi slobodni udarac. Chelsea je zasluženo osvojio bodove.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WebSuperman 09.11.2009.

    arsenal će ove godine bit prvak...svi ostali će gutat prašinu iza arsenala

  • man_u_francesco 09.11.2009.

    manchester uvijek napravi najvise u drugom dijelu sezone, vec su jednom zaostajali i svejedno su osvojil...

  • fisherman 09.11.2009.

    zaboravljate da je arsenal 5 bodova iza chelsea i da ima utakmicu manje. nek je pobjedi, to je 2 boda zaostatka. dakle, ovo nije mali korak prema naslovu nego pobjeda u derbiju, derbiju tek 12. kola, dakle sve je moguće!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare