To je to što me zanima!

'Ja ne znam ništa o rukometu, možda bolje da idem u rudare'

Slovenija je izgubila od Makedonije i tako se dovela u tešku situaciju, no ono što posebno bode u oči iz derbija u Areni jesu sudačke odluke. Rumunjski par doista je sudio katastrofalno što je komentirao i Vujović
Vidi originalni članak

Ne zamjeram apsolutno ništa makedonskim igračima i navijačima. Znam koliko im ova pobjeda znači, zamjeram samo sebi, rekao je Veselin Vujović nakon dramatičnog poraza od Makedonije u prvom kolu Eura u Zagrebu.

Arena ga je dočekala ovacijama, pozdravili su ga baš svi, ujedinio je na jednom mjestu Slovence, Makedonce i Hrvate, mahnuo im svima i krenuo u utakmicu. A tamo, njegovi najveći neprijatelji - suci. Ovoga puta to su bili Rumunji Din i Dinu. Sudili su katastrofalno, ne može se reći da su planski pogodovali nekome, no njihove odluke tijekom cijele utakmice čudile su apsolutno sve. Gore vjerojatno ne može, barem se nadamo. A kad je tako, možete očekivati i da Vuja progovori. I to, onako, na svoj način, s jako puno ironije.

- U rukometu sam 45 godina i još ne znam rukometna pravila. Naučio sam da se rukomet ne igra zbog igrača i navijača, nego za gospodu koja odlučuju kako i što. U 90 posto slučajeva ja večeras nisam znao što su ta dva Rumunja dosudila. Ako ljudi iz EHF-a ocijene ovo suđenje dobrim, onda stvarno mislim da bi bilo pametno da se primim nekog drugog posla. Možda rudarstva, jer čini se da je i to puno lakše od trenerskog posla - priča pun gorčine Vujović.

DRAMA DO KRAJA Vujović poludio! Makedonci u paklu Arene srušili Slovence

Pred Slovencima je sad težak posao žele li u drugi krug prenijeti barem dva boda.

- Što sada? Pokušat ćemo pobijediti Njemačku i Crnu Goru pa da barem na taj način dođemo do solidnog ishoda u drugom krugu - tužan je Vujović.

Bijes, tuga i razočarenje miješali su se i u izjavama njegovih igrača.

- Znate što, pričat ću na slovenskom jer ovako vruće glave ne mogu razmišljati drugačije. Izgubili smo, na kraju smo napravili previše pogrešaka u napadu, primili previše golova i ako želimo nešto napraviti na ovom prvenstv, moramo obavezno dobiti Njemačku - rekao je Miha Zarabec, a Gašper Marguč ipak se dotaknuo i sudaca:

- Znali smo da će Makedonci puno igrati na pivota i opet smo imali previše problema, previše isključenja, a u ključnim trenucima i premalo smirenosti u napadu. Jako smo razočarani. sudački kriterij nije nam bio naklonjen, no i s tim smo imali priliku za pobjedu. Sami smo si krivi.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • dahhmal 14.01.2018.

    Pa kaj niste podmitili suce tu ste bar jaki

  • milky 14.01.2018.

    Momci mu igraju box na terenu i onda se cudi sucima na sudenju...

  • Mrki Medo 14.01.2018.

    Loš gubitnik i prodavač magle. Možda se smiri kada njegov igrač napravi invalida od protivničkog. I onda su suci krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare