To je to što me zanima!

Zvijezda Cityja mrtva pijana je teturala po Vegasu: Za jednu je noć spiskao čak 700.000 kuna

Jack Grealish dao si je oduška nakon naporne sezone s 'građanima' i s prijateljima potegnuo do 'grada grijeha', gdje odmara u apartmanu koji stoji 44.000 kune za noć
Vidi originalni članak

Nakon naporne sezone s Manchester Cityjem i obveza u engleskoj nogometnoj reprezentaciji, napadač Jack Grealish (26) s društvom je otišao "preko bare" partijati u Las Vegas. I nije se štedio.

Britanski The Sun objavio je fotografije na kojima Grealish oko 3.30 ujutro u društvu brinete jedva stoji na pokretnim stepenicama i potom odlazi u unajmljeni autobus.

POGLEDAJTE VIDEO: Guardiola slavi titulu uz kubanku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očito su uživali jedno s drugim - rekao je izvor.

Inače, Jack je u vezi s britanskim modelom Sashom Attwood (26) koja nije putovala s njim u Ameriku. S njim su bila osmorica prijatelja.

Znatiželjni Britanci doznali su kako je Grealish za noć u klubu hotela Cosmopolitan potrošio 80.000 funti (oko 700.000 kuna) za VIP paket koji je uključivao, među ostalim, 116 boca pjenušca! Čovjek je očito htio pošteno nazdraviti nakon šampionske sezone...

VIDEO: UZEO GA ALKOHOL Pijana zvijezda Cityja vrijeđala protivnike na proslavi naslova: Pobijedili smo zbog dvije stvari

- Momci su se jako burno zabavljali, žene su se zanimale za Jacka i njegove prijtelje. Grupa je ispijala pivo, pjevala pjesme, urlala i vikala. Klasični Britanci u inozemstvu... Oko Jacka su zujali zaštitari i odgurivali su puno ljudi dok je nestao u privatnom prostoru - prepričava jedan svjedok iz kluba.

U taj "privatni prostor" otišao je s djevojkom, a vratio se nakon 15-20 minuta.

- Vratio se s krupnim tipom koji je izgledao kao zaštitar, a crnku smo vidjeli nedugo nakon toga na pokretnim stepenicama - dodao je svjedok.

Grealish je društvu osigurao boravak u dvoetažnom apartmanu koji stoji gotovo 44.000 kuna za noć u Encoreu na Las Vegas Stripu. Ima vrlo visoke stropove, pogled na horizont Vegasa i hotelsko golf-igralište.

U cijenu luksuznog smještaja uključeni su batler, bar, soba za biljar, teretana, soba za masažu i televizor dijagonale 190 centimetara. Tamo je lani boravio boksački prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury dok se pripremao za meč protiv Deontaya Wildera.

Grealishova godišnja plaća u Manchester Cityju je 18,1 milijun eura. Ili, ako hoćete, 136,5 milijuna kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Pesimisticni Optimist 20.06.2022.

    E ako je on zvijezda onda smo stvarno propali kao ljudi.....putine puš d baton

  • Tomislav Tomasic 20.06.2022.

    Od kud Jackiju kune u Vegasu??!!....🤔

  • direktor_11 20.06.2022.

    Nije tuđe nego svoje. Kod nas političari jedu i piju na naš račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare