To je to što me zanima!

Jackson nakon borbe 'prijetio' novinaru i zavodio novinarku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Quinton Jackson je pobijedio Hamilla, a onda je davao intervjue. 'Prijetio' je novinaru no dečki su u dobrim odnosima. Zatim je novinarki gurnuo glavu među grudi...
Vidi originalni članak

U noći na nedjelju u Las Vegasu se održao UFC 130, a glavna borba večeri bila je ona između Quintona 'Rampage' Jacksona i Matta Hamilla. 'Rampage' je jednoglasno slavio, bio je puno bolji od Hamilla, a nakon borbe je bio odlično raspoložen, možda i zato jer se priča kako će dobiti priliku za naslov protiv Jonesa.

Prvo ga je intervjuirao poznati MMA novinar, Ariel Helwani. S njim 'ima prošlost', a iako se čini kako je novinaru u jednom trenutku neugodno jer mu Jackson spominje majku i prijeti, sve su to interne šale. 

Za šalu uvijek spremni Quinton potom je odgovarao na pitanja novinarke Karen Bryan. Na pitanje kako ga prihvaćaju tamnoputi navijači, Jackson je 'krenuo'.

- Moji tamnoputi navijači me vole, a i cure. One me obožavaju. I ja njih isto tako, volim ih. Jesi li ti crna? - pitao je novinarku.

- Djelomično - odgovorila je.

- Volim sve tvoje dijelove - rekao je borac, dodao kako je zgodna, zagrlio je, a onda gurnuo glavu među grudi.

Još se pristojno ponašao kakav je bio s novinarkom Heather Nichols s kojom je simulirao seks.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • juran 01.06.2011.

    Ova treća ko da nebi, samo da nije bilo kamera,haha

  • davorinnn 01.06.2011.

    koja budaletina

  • bašmijedobro 01.06.2011.

    koji je ovo kralj !!!! apsolutna legenda ! fakat simpatično

Komentiraj...
Vidi sve komentare