To je to što me zanima!

Jacksonova simultanka: Kako je Amerikanac srušio Partizan

Bilo je zanimljivo okruženje i luda atmosfera, no uživao sam. Naša momčad se borila jako i pobijedili smo. Sretan smo jer smo se borili i vratili se u utakmicu, rekao je Jackson nakon nove sjajne predstave
Vidi originalni članak

O izvedbi Pierrea Jacksona u beogradskoj dvorani Pionir još će se dugo pričati. Američki je razigravač, nakon 38 poena Nižnjem Novgorodu, utrpao 34 poena u pobjedi Cedevite nad Partizanom 97-87 u devetom kolu ABA lige.

Polaganja, asistencije, koš-faul (za dva i tri poena), nema što nije polazilo za rukom 25-godišnjaku koji je u Zagreb stigao u listopadu nakon igara za Portland Trail Blazerse u Ljetnoj NBA-ligi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je zanimljivo okruženje i luda atmosfera, no uživao sam. Naša momčad se borila jako i pobijedili smo. Sretan smo jer smo se borili i vratili se u utakmicu - kazao je Jackson koji je najzaslužniji za povratak Zagrepčana od -17 do konačnih +10.

Cedevita je u nedjelju objavila kako se momčadi pridružio Amerikanac litavskih korijena John Shurna (26) koji igra na pozicijama niskog krila i krilnog centra. Bit će na raspolaganju Veljku Mršiću već za utakmicu protiv Gran Canarije u Eurokupu u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nevitan 13.11.2016.

    Zvezda sa pola snage osvaja ovo

  • Prekrasni 13.11.2016.

    Al mali barata loptom čudo jedno,odličan igrač.Ima solidan šut i pametan je play,zaslužuje svoju plaću kolika god da je.

  • ACM_1899 13.11.2016.

    Ajd sad i njega nagovoriti da igra za Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare