To je to što me zanima!

Jadran protiv dva finalista Lige prvaka, Primorju velika šansa

Izvučeni su i parovi 1/16 finala Eurokupa u kojem Hrvatska ima dva predstavnika. Riječkom Primorju pridružio se Jug koji je ispao iz Lige prvaka i za protivnika dobio vrlo dobri mađarski Vasas
Vidi originalni članak

Pro Recco, Novi Beograd i Marseille. Ti će klubovi biti na putu splitskom Jadranu prema Final Fouru Lige prvaka. Od dva aktualna finalista iz prošle sezone zahtjevnije nije moglo, uz, također, odlični Marseille. 

U drugoj skupini smjestili su se Barceloneta, Ferencvaroš, Brescia i Olympiacos. Prve utakmice igraju se 8. ožujka, Jadran će najprije gostovati u Beogradu, a po dva kluba iz svake skupine izborit će završni turnir koji se igra od 6. do 8. lipnja.

Skupina A:

Novi Beograd, Pro Recco, Jadran Split, Marseille

Skupina B:

Barceloneta, Ferencvaroš, Brescia, Olympiacos

VATERPOLO Jug se pobjedom oprostio od LP OPET S BARAKUDAMA Povratak legendarne ljevice: Ne mislim još stati, vraćam se u reprezentaciju za OI u Parizu!

Izvučeni su i parovi 1/16 finala Eurokupa u kojem Hrvatska ima dva predstavnika. Riječkom Primorju pridružio se Jug koji je ispao iz Lige prvaka i za protivnika dobio vrlo dobri mađarski Vasas. Primorje je prošlo jako dobro izvukavši Dinamo iz Tbilisija, koji je s Jugom bio u skupini Lige prvaka. Prve utakmice igraju se 8. ožujka, a uzvrati 23.

Jug AO – Vasas

BVSC – Crvena Zvezda

Spandau – Ortigia

Sabadell – Tourcoing

Panionios – Steaua

Primorje – Dinamo Tbilisi

Savona – Jadran HN

Barcelona – Vouliagmeni

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare