To je to što me zanima!

Kramarićev 'show' na Kantridi: U dvije minute srušio je Istru

Nogometaši Rijeke slavili su protiv Istre 2-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa. Istra je vodila 1-0, ali Kramarić, koji je ušao u drugom dijelu, zabio je dva gola u dvije minute
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić tri dana nije trenirao zbog ozljede aduktora. Matjaž Kek nakon prvih 45 minuta protiv Istre vidio je da je vrag odnio šalu. Pogledao je Kramarića i rekao mu: "Pripremi se. Ulaziš." Kramarić se zagrijao i počeo drugi dio na Kantridi. 

Nekadašnji napadač Dinama u dvije minute s dva gola preokrenuo je utakmicu i odveo Rijeku na korak do finala Kupa. Istra je do 59. minute vodila golom Dejana Radonjića iz 9. minute utakmice. Ali u 59. i 61. uslijedio je Kramarić show. 

Dva gola vrsnog napadača dovela su Rijeku u povoljan položaj uoči uzvrata. A nakon 45 minuta nije baš bilo ugodno Rijeci. Istra je odlično iskoristila prvu pravu šansu na utakmici i Rijeka nikako nije uspjela odgovoriti. Igor Lovrić branio je čuda, ali kad je ušao Kramarić, sve se promijenilo. 

- Nije bilo lako vratiti se nakon početnog šoka i vodstva Istre. Imali smo puno šansim a na kraju nam se upornost isplatila. Ovo je tek prvo poluvrijeme. Siguran sam da će na Aldo Drosini s nama ići 1500, možda i 2000 navijača i napraviti pravi štimung - kazao je nakon utakmice trener Rijeke, Matjaž Kek.

Rijeka na uzvrat odlazi s 2-1 prednošću. Ulog je golem. Tko uđe u finale Kupa automatski će izboriti Europu. Istra je danas pokazala sasvim drugo lice od onoga na Maksimiru kad ih je Dinamo razbio 6-0. 

Danas se puno toga pitalo Andreja Kramarića. Njegovim ulaskom započeo je i preokret Rijeke. Istra će svoju šansu tražiti u uzvratnoj utakmici.

Polufinale Kupa, prva utakmica:

  • Rijeka - Istra 2-1 (Kramarić 59, 61 / Radonjić 9)

TIJEK REZULTATA:

  • KRAJ UTAKMICE: Rijeka je pobijedila Istru 2-1 u prvom polufinalnom susretu Kupa. Istra je vodila golom Radonjića iz 9. minute utakmice. Rijeka se vraća dvama golovima Andreja Kramarića koji je u samo dvije minute srušio goste. Rijeka na uzvrat putuje s 2-1 prednošću.
  • 61' GOOOOL! Andrej Kramarić zabija za 2-1! Kakav šok za Istru. U samo dvije minute raspali su se gosti. Kramarić je ušao u drugom dijelu i srušio Istru.
  • 59' GOOOOL! Andrej Kramarić zabio je za 1-1. Kramarić je ušao u drugom dijelu i ispostavilo se kako je to bio pravi potez Matjaža Keka. 
  • 46' Počelo je drugo poluvrijeme na Kantridi. Istra vodi protiv Rijeke 1-0.
  • 45' KRAJ PRVOG DIJELA Istra nakon 45 minuta vodi na Kantridi protiv Rijeke 1-0 u prvoj utakmici polufinala Kupa. Radonjić je zabio u 9. minuti nakon sjajne akcije koju je pokrenuo Jo. Rijeka je bila dominantna, stvorila je nekoliko odličnih prilika, ali na golu Istre briljira Igor Lovrić. 
  • 9' GOOOL! Dejan Radonjić zabio je za vodstvo Istre u 8. minuti utakmice!
  • 1' Počela je utakmica na Kantridi. Rijeka i Istra igraju prvi polufinalni dvoboj u Kupu. Ulog je golem. Finalisti Kupa izborit će nastup u Europi.
Idi na 24sata

Komentari 101

  • ciki84 20.03.2014.

    dragi novinari ovog portala a i novina 24 sata prestanite vise zati odredene igrace bivsim igracima dinama jer od kada postojite niste ni jednom ko igra u dinamu nazvali bivsim hajdukovcem ili rijecaninom itd stvarno pretjerujete pa dinamo ima najmanje svojih igraca u prvoj postavi

  • ecolozzi 20.03.2014.

    Morao je ići u drugi grad da bi došao do izražaja, sva sreća da je došao u moj.:))

  • blekso 20.03.2014.

    Maminjo, Maminjo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare