To je to što me zanima!

Jaganjac nakon ozljede: Moram na operaciju, ništa od Svjetskog

Morali smo dobro ispitati situaciju jer se radi o šuterskom ramenu. Nažalost, došli smo do zaključka da je operacija najbolji izbor kako bih se u potpunosti oporavio, rekao nam je Jaganjac
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Halil Jaganjac (24) prije tjedan dana ozlijedio se u posljednjoj utakmici protiv Elangena. Iščašio je šutersko rame u borbi za loptu te iako pretrage nisu pokazale nikakav lom, Jaganjac će morati na operaciju. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morali smo dobro ispitati situaciju jer se radi o šuterskom ramenu. Nažalost, došli smo do zaključka da je operacija najbolji izbor kako bih se u potpunosti oporavio. Još uvijek ne znam koliko će trajati oporavak, ali sam siguran da neću moći nastupiti na prvenstvu s reprezentacijom - rekao nam je Jaganjac. 

Löwenov lijevi vanjski u prvoj bundesligaškoj sezoni treći je strijelac kluba s 58 golova u 13 utakmica, a svojim izostankom bit će velik hendikep uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva.

Problem je to za Hrvoja Horvata koji je prošli tjedan u petak objavio širi popis rukometaša za SP koje počinje u siječnju, a igra se u Švedskoj i Poljskoj. 

Osim Jaganjca, na popisu nema ni Davida Mandića i Marka Mamića koji su također ozlijeđeni. 

Prvu utakmicu igramo 13. siječnja protiv Egipta, a širi Horvatov popis možete pročitati OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: 'BOG NA NEBU, LIVAJA NA ZEMLJI'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luka#40 30.11.2022.

    Sad cemo “jako” tugovat Dodes u repku, neznas skocit i dat gol Aj cao

Komentiraj...
Vidi sve komentare