To je to što me zanima!

'Jairo je izvadio mokar i prljav dres s Maksimira. I ispričao se'

Jairo je izvadio dres iz torbe uz ispriku da ga nije stiga oprat nakon jučerašnjeg derbija. Takav će i ostat, samo ćemo ga malo razvitrit. Hvala, mama! Hvala, Jairo! - opisao je situaciju s aerodroma navijač Hajduka
Vidi originalni članak

Mater radi na aerodromu, a naš Brazilac večeras leti za rodnu grudu. Mater bude ljubazna prema njemu iako ne zna o kome se radi jer nije baš zagrižena za nogomet, započeo je svoj opis situacije sa splitskog aerodroma jedan od administratora popularne Facebook stranice Nogometne Ikone, a onda je otkrio da se majka kući vratila s dresom - Jaira.

- Jairova žena koja leti zajedno s njim je prije znaka zahvalnosti upita na engleskom: "Volite li nogomet? Volite li Hajduk?" Mater kaže: "Nogomet slabo, a Hajduk normalno!" 

- I Jairo izvadi dres iz torbe uz ispriku da ga nije stiga oprat nakon jučerašnjeg derbija. Dres mokar, dobro natopljen Joga bonito znojem, pun travnatih otisaka s Maksimira. Takav će i ostat, samo ćemo ga malo razvitrit. Hvala, mama! Hvala, Jairo! - opisao je veliki navijač Hajduka.

Mnogi nisu znali što mogu očekivati od 27-godišnjeg Brazilca kada je stigao ljetos s čistim papirima na Poljud. Zadnji klub mu je bio PAOK, imao je i višak kilograma po dolasku u Split, preskočio je pripreme, u prvom dijelu sezone je često bio osporavan.
N kraju je sezonu završio sa 13 golova i osam asistencija u 35 utakmica i uz Caktaša je bio najbolji pojedinac Oreščaninove momčadi.

Za razliku od brojnih njegovih prethodnika iz Brazila koji su bili čisti promašaj struke splitskog kluba, Jairo se pokazao pravim pojačanjem. A navijači očekuju da bude jedna od najvećih uzdanica u srpnju kada započne Hajdukov europski put...
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Jeremy_1 28.05.2019.

    Jednom prilikom sam sjedio u kaficu i ispijao pelin. Uđe tip i kaze konobaru: "Daj meni, daj njima." Lijepo se zahvalim. Pita lik znam li tko je on. Odgovorim mu da nemam pojma. I dade meni on dres s brojem 5. Nakon nekog vremena ta prica zavrsi u novinama..

  • fenix1972 28.05.2019.

    Pa nemreš verovat...

  • Antitrol 28.05.2019.

    Hajduk u svima nama budi emocije, bilo pozitivne bilo negativne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare