To je to što me zanima!

Jairo: Josipe, biraj restoran! Plaćamo ti večeru, zaslužio si

Sezona je za nas počela jako loše, sada igramo dobro, s obzirom na sve, treća pozicija i nije tako loša, ali se nadam da ćemo u idućoj napraviti korak naprijed, rekao je Jradi
Vidi originalni članak

Dobar osjećaj je zabiti gol, prvi u prvenstvu. I do sada sam pokušavao, imao sam puno prilika, dobrih šuteva, ali lopta nije htjela u mrežu, rekao je Jradi koji je Belupu sjajno zabio na Poljudu za vodstvo Hajduka u 50. minuti. U tom se trenutku prelomila utakmica, Hajduk je na krilima jednog gola ubrzo dao i drugi i spremio si tri važna boda.

- Sezona je za nas počela jako loše, sada igramo dobro, s obzirom na sve, treća pozicija i nije tako loša, ali se nadam da ćemo u idućoj napraviti korak naprijed. Nastojat ćemo pobjeđivati i dalje, čak i ako ne budemo igrali dobro kao što nismo danas u prvom dijelu - kaže Jradi.

Što vam je trener rekao u poluvremenu?

- Rekao je da vjeruje u našu pobjedu, da samo nastavimo u istom ritmu. Oni su bili dobri, ali mi smo bili bolji u drugom dijelu. Važno je bilo imati strpljenja, sjećam se da smo ih i zadnji put dobili u sudačkoj nadoknadi. Oni su snažna, kompaktna momčad...

HAJDUK - BELUPO 2-0 Jairo i Jradi srušili su Belupo, Posavec skidao zicere k'o lud...

Strijelac drugog gola je bio Jairo.

- Slaven je bio odličan u prvom dijelu, imali su nekoliko dobrih prilika, no mi smo na koncu zabili golove i pobijedili. Nastavljamo borbu za Europu, konkurenti imaju dosta teži raspored od nas i samo moramo nastaviti ovako - rekao je Brazilac nakon utakmice.

Što ćete kao momčad kupiti Posavcu za poklon kad vas ovako spašava?

- Neka izabere restoran i mi ćemo platiti račun...

Treba li mu Hajduk produžiti ugovor?

- To će morati odlučiti klub, ali po meni Josip ima odličnu sezonu i bilo bi lijepo da ostane ovdje i naredne, a ako ipak ode u Palermo, želim mu sve najbolje.

Posavec je trenutačno na posudbi iz Palerma, no sam je rekao kako bi mu bila čast ostati u Splitu. No što god se dogodi bit će sretan, nadodao je u veljači.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tukinjo 11.05.2019.

    Hvalite se brojem clanova, pa sad lijepo svatko po 50 kn i Posavec je vas.. Ili nek dinamo kupi nekog vaseg igraca kao sto je kupio Andrijasevica, pa vam pomogne

  • fešta 11.05.2019.

    20 tića će mu platit večeru od 100 kn ?

  • top 11.05.2019.

    Nadam se Jradi da je netko od managera primjetio tvoj gol i da će te taj gol prodat iz Hajduka. Što se tiće Posavca ako se ne otkupi onda nisu normalni , i već vidim anketu u 10.mjesecu dali smo zaista trebali otkupiti ugovor za Posavca . Ako se misli igrati ozbiljna Europa smatram da sa neće moći sa Dukom iili Ljubićem, svaka im čast na trudu i svemu ali po meni za sada nisu do koljena Posavcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare