To je to što me zanima!

Jakirović: Kad to pogledam na TV-u, pa bit ću još više ljutit! Vidović? Igrao je u prvoj brzini

Nama se isplatilo protiv dva najveća kluba. Ovo je povijesna pobjeda, igrači su ispisali povijest. A Rijeka je za dvije razine energetski jača i od Hajduka i Dinama, rekao je trener Gorice Dinko Jeličić
Vidi originalni članak

Dinamo je prvi puta, u 22. utakmici, izgubio od Gorice u HNL-u (1-2), golom Jurića u 92. minuti. Sergej Jakirović upisao je novi veliki kiks, nakon nedavnog kod Ballkanija u Konferencijskoj ligi.

- Jako sam tužan nakon ovog poraza, kontrolirali smo utakmicu od prve minute, imali smo dobre akcije, koje je Banić zaustavljao. Težili smo drugom golu, imali 24 udarca što je jako puno. Ali nejasno mi je zašto ne možemo obraniti centaršut koji je lako branjiv, mora se kontrolirati igrača. Kad su uveli Vojnovića, bilo je jasno da će ići na ubačaje. Utakmica je nakon izjednačenja ušla u "run and gun".

Zašto ste Vidovića ste izvadili na poluvremenu?

- Nisam bio zadovoljan, bio je bez energije, igrao u prvoj, drugoj brzini. Uveli smo Moharramija i Špikića da dobijemo probojnost na desnoj strani, to smo i dobili - rekao je Jakirović i dodao:

- Kad vidim sve greške na TV-u, bit ću još više ljutit. Gubimo bodove, ne prepoznajemo situacije, a zna se tko što radi.

Dinko Jeličić, s druge strane, ponovio je recept kao i protiv Hajduka...

- Moraš vući poteze kad gubiš, ali igrači donose ili ne donose uspjeh. Nama se isplatilo protiv dva najveća kluba. Igrači su opet ponovili i pokazali karakter. Svaka im čast. Ovo je povijesna pobjeda, igrači su ispisali povijest. Dinamo je dominirao velikim dijelom, ali vjerovali smo i na kraju nas je nagradilo.

Srušili ste dva kandidata za prvaka, sada idete u Rijeku.

- Možda trenutačno izgleda najgoropadnije, za dvije razine energetski jača je i od Hajduka i Dinama. 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • Ivan Subasic 22.10.2023.

    Propali klubic iz BiH sa samozvanim profom iz BiH 🤣🤣🤣

  • Jopazg 22.10.2023.

    Na stranu to sto nam ne moze pomoci nikakav trener. Pravi trener ne nalazi pedra i daje samo njemu krivnju za jedan centarsut….

  • 0010 22.10.2023.

    Vidovič igrao u prvoj brzini a ja mislim da si ti u prvoj brzini kako si preuzeo dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare