To je to što me zanima!

Jakirović: Povratak Modrića u Dinamo? Da, imalo bi smisla... Tramezzani: Bilo nam je teško!

Pierre-Gabriel? Osjetio je aduktor, pa ćemo sutra znati njegovu dijagnozu. Promjena sustava? Izgledalo je dobro na treningu dan prije Hajduka, ali ima tu još mjesta za popravak, poručio je Jakirović
Vidi originalni članak

Dinamo je stigao do pete uzastopne domaće pobjede, u 29. kolu Prve HNL "pala" je Istra. Sergej Jakirović je sad na domaćoj sceni nanizao Slaven Belupo, Rudeš, Hajduk i Istru, u međuvremenu su Splićani nastradali i u finalu Kupa. Sve je kako treba, Dinamo nastavlja pohod za vodećom Rijekom...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitao bi dečkima na dobroj utakmici, savršeno smo otvorili dvoboj. Nastavili tako, ali nismo bili strpljivi u izgradnji napada što je bio zahtjev. Oni su nam prijetili iz osvojenih lopti, primili smo gol iz tehničke greške, pa dali gasa i zabili za 2-1. Brzo smo u nastavku stavili utakmicu pod kontrolu, i oni su imali prilika, pokazali su da nas mogu ugroziti, ali zasluženo smo pobijedili.

KOMENTAR Petko briljantan i protiv Istre: Jakirović nastavlja s dvije špice, Brodić i dalje u lovu na Miereza!

- Pierre-Gabriel? Osjetio je aduktor, pa smo ga izveli iz predostrožnosti. Sutra će odraditi pregled pa ćemo znati točnu dijagnozu.

Opet ste zaigrali s dva napadača, s tri u zadnjoj liniji baš kao u Kupu na Poljudu.

- Taj smo sustav probali dan prije Hajduka, momčad je dobro reagirala, imamo neke ideje kako to treba izgledati. Ima tu još posla za nas, ali pred nama je sada cijeli tjedan, pa ćemo vidjeti hoćemo li taj sustav koristiti za Goricu ili ne.

GOLIJADA NA MAKSIMIRU VIDEO Dinamo - Istra 4-1: Modri s pola gasa razmontirali Istrane

Dinamo je krenuo u priču oko povratka Luke Modrića, vaša reakcija?

- Imalo bi smisla. Na Luki je sad, on odlučuje što će - završio je Jakirović.

Riječ je dobio i trener Istre Paolo Tramezzani.

- Prvih 45 minuta je to bila dobra utakmica, morali smo se malo bolje braniti. Zabili smo rano za 1-1, ali je Dinamo na poluvrijeme otišao s prednošću. Htjeli smo nešto promijeniti u nastavku, ali poslije dva gola Dinama bilo nam je teško igrati naš nogomet. Dinamo je zaslužio pobjedu, bili su bolji u drugom dijelu - rekao je Tramezzani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kajzanavek 07.04.2024.

    Sve pohvale i dobro Luki, ali njegovo vrijeme je na zalasku. Tvoje vrijeme Jakire je odavno trebalo biti prošlo u Dinamu.

  • blacknight 07.04.2024.

    nisu stradali u finalu kupa,nego u polufinalu,majstore novinare

  • Amg s line 07.04.2024.

    A hoče li doči u Ajduka za 1€ ak svoji naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare