To je to što me zanima!

Jakirović: Zanima me reakcija igrača, više nema Europe, sad je fokus samo na prvenstvu i Kupu

Imamo već neko iskustvo s Rudešom, na jesen smo ih dobili 1-0, tu se nisu pokazali bezazlenim suparnikom. Mi smo profesionalci, moramo pokazati pobjednički gard i mentalitet, kaže Jakirović
Vidi originalni članak

Dinamo se poslije ispadanja iz Europe okreće HNL-u. Nogometaši Sergeja Jakirovića sutra (od 17.10) gostuju kod Rudeša u Kranjčevićevoj ulici, "modrima" je dvoboj protiv posljednjeplasirane momčadi lige prava prilika za povratak na pozitivne staze. Dinamo mora dobiti Rudeš, nastaviti pohod na još jedan naslov prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Malo smo obratili pažnju na utakmicu s PAOK-om, skrenuli pažnju na stvari koje nisu bile dobre. U prvom dijelu smo podbacili u svim segmentima igre, PAOK je dominirao, bio puno bolji, ali mi smo im poklonili dva gola. Puno smo radili na defenzivnim prekidima, ali nam se valjda dogodio takav dan i tu nismo bili na nivou - kaže Sergej Jakirović, pa dodaje:

ANALIZA SOLUNSKOG DEBAKLA Baturina bio na visokoj razini, a što je s drugim dinamovcima?! I Kotarski zaslužio Dalićev poziv

- Veseli da je ista momčad koja je podbacila u prvom, reagirala dobro u drugom poluvremenu. Smanjili smo vodstvo, totalno se vratili u igru, ali nismo zabili svoje prilike. I četvrti gol nas je slomio, više nismo imali snage, a tako se ne može griješiti na ovom nivou.

Problem su bili defenzivni prekidi.

- Ma mi nijedan prekid nismo čisto očistili, vidjelo se da tu imamo veliki problem. A kad onda primite dva gola dajete PAOK-u vjetar u leđa. Energija? Dalo bi se pričati i o tome, ali ništa nismo mijenjali pa je momčad u nastavku pokazala energiju, to je sve bilo psihološki. Ali nećemo žaliti za prolivenim mlijekom.

Ristovski i Perić imaju tri žuta kartona

Danas vas čeka Rudeš.

- Zanima me reakcija igrača, zanima me kvalitetna energija i da naša izvedba bude na maksimalnoj razini. Više ne igramo u Europi, ne igramo više svaka tri dana, možemo se fokusirati na prvenstvo i kup. Vidjet ćemo kako se dečki osjećaju, pa izabrati najbolje koje imamo. Ristovski i Perić imaju tri žuta kartona, ostali bi trebali biti spremni.

STATISTIKA JE NEUMOLJIVA Dinamo pobijedio na samo šest od 16 gostovanja s Jakirovićem. Čeka ga ludi raspored u 50 dana

Jakirović je za kraj dodao:

- Svaka utakmica nam je zahtjevna, svaku moramo shvatiti maksimalni. Imamo već neko iskustvo s Rudešom, na jesen smo ih dobili 1-0, tu se nisu pokazali bezazlenim suparnikom. Mi smo profesionalci, moramo pokazati pobjednički gard i mentalitet, uzeti tri boda uz sav respekt Rudešu - završio je Jakirović.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kaj te briga2 16.03.2024.

    mene zanima kad ces otici u nepovrat

  • Antidalmoš.,. 16.03.2024.

    Volim Dinamoooo.

  • axl44 16.03.2024.

    ovaj klaun još nije dobio otkaz? 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare