To je to što me zanima!

Hajduk bez Livaje na 'lokose'? 'Nadam se da nije ozbiljno...'

Utakmica je bila teška, što smo i očekivali. Šibenik je bio jak, čvrst, a mi smo se trebali opustiti. Stanko Jurić mi je dao odličnu loptu i ja sam zabio. Bog je sve vidio i vratio mi, kazao je strijelac drugog gola Hajduka, Marin Jakoliš
Vidi originalni članak

Prvi put od 30. lipnja prošle godine Marin Jakoliš (24) zabio je gol. Nakon 43 utakmice, pogodio je u svom rodnom gradu Šibeniku, gol kojim je Hajduk potvrdio pobjedu 2-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Utakmica je bila teška, što smo i očekivali. Šibenik je bio jak, čvrst, a mi smo se trebali opustiti - rekao je Jakoliš pa opisao svoj gol:

KOMENTAR Strpljen - spašen! Hajduk dugo čekao pa dočekao kiks Šibenika

- Dosta zasluga ide Stanku (Juriću, nap. a.), koji je dao odličnu loptu, a završnica je bilo ono što se i trebalo dogoditi. Eto, prije 2-3 mjeseca također u Šibeniku bilo je isto, samo sam zabio iz zaleđa. Bog je sve vidio i vratio mi.

Jakoliš je ušao na poluvremenu, kada je bilo 0-0 i domaćin je bio bolji, opasniji.

- U prvom je poluvremenu Šibenik imao više šansi, ali znali smo da ćemo početi svoju igru čim se opustimo. I u drugom smo dijelu bili dominantniji i zasluženo smo pobijedili.

ŠIBENIK - HAJDUK 0-2 Jakoliš i Livaja doveli Hajduk korak bliže do nastupa u Europi

Idući vikend u zadnjem kolu past će rasplet borbe za Europu, a na Poljud dolazi Lokomotiva.

- Mi svaku utakmicu doživljavamo kao najvažniju, tako ćemo se pripremiti i za Lokomotivu i dati sve od sebe za tri boda - zaključio je Jakoliš.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani zadovoljan je novom pobjedom, ali i sam je svjestan da se njegova momčad opet strašno mučila. Livajin gol je sve promijenio.

- Pobijedili smo Šibenik treći put u sezoni, ali opet je to bilo teško. Šibenik nije lako nadigrati i bili smo u problemima u prvom dijelu. Ali nakon postignutog gola smo se digli, bili bolji i pokazali mentalitet koji me veseli svakom novom utakmicom. Dobili smo treću u nizu i sada idemo po četvrti trijumf -  kazao je trener Hajduka Tramezzani.

Hajduk u posljednjem kolu igra protiv Lokomotive na Poljudu i potrebna mu je pobjeda za plasman u Europu, ali pitanje je hoće li na tome susretu zaigrati najbolji igrač Marko Livaja koji je na Šubićevcu izašao iz igre zbog ozljede.

- Vidjet ćemo o kakvoj se ozljedi radi, nakon pregleda. Nadam se da nije ozbiljno, da je to samo posljedica umora i da će biti spreman za Lokomotivu. Marko je osjetio probleme već tijekom prvog poluvremena, no htjeli smo da nastavi igrati jer smo ganjali rezultat - kazao je Tramezzani.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • antitovar 2 17.05.2021.

    Da vas Loksa razvali na onoj wc skoljci,nikaj mi nebi bilo sladje. Da vas izbaci iz europe a sebe spasi od ispadanja. Joj kak bi hejteri plakali...

  • 17.05.2021.

    Lokosi su vas već jednom tukli na poljudu

  • tkovla77 17.05.2021.

    opce je poznata cinjenica da hajduk najvise zakaze u najbitnijim utakmicama, tako da ako se jos pokaze da livaja necs moci igrati, nebi me cudilo uopce da ne pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare