To je to što me zanima!

Jamal Sharbini i Ugarković su se žestoko posvađali u sudnici

Sutkinja je prekinula raspravu i napravila presedan otjeravši iz sudnice odvjetnike, svjedoke i daktilografkinju. Ostali su samo Jamal Sharbini i Sanjin Ugarković
Vidi originalni članak

Uzeli smo predah od sedam dana, tijekom kojih ćemo nastojati dogovoriti se, rekao je Sanjin Ugarković nakon ročišta.

Prema ugovoru o zastupanju, Anas Sharbini prelaskom iz Rijeke u Hajduk obvezao se da će Ugarkoviću isplatiti proviziju od deset posto na temelju četverogodišnjih primanja. Tijekom četiri godine Anas je zaradio 1,4 milijuna eura, pa Ugarković potražuje 144.000 eura. Ugarkovićevi svjedoci su Zoran Mamić, Ana Sabljar i Jurica Rakić, a Anasovi otac Jamal, Joško Svaguša i Ivica Šurjak.

Prvo je u sudnicu ušao Mamić, potom Šurjak, a kad je na red došao Jamal, počeli su svađa, vika i galama, koji su odzvanjali hodnicima. Psovke su se čule daleko. Sutkinja je prekinula raspravu i napravila presedan otjeravši iz sudnice odvjetnike, svjedoke i daktilografkinju. Ostali su samo Jamal i Sanjin.

- Dajte se dogovorite, molim vas - preklinjala je sutkinja.

Nisu uspjeli. Čak su se počeli i cjenkati, što Jamalu ide jako dobro. On je ponudio 1000 eura, Ugarković tražio milijun, a u sedam dana moraju naći sredinu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Indeficienter 19.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LepoldMandic 19.03.2014.

    para vrti di burgija nece

  • dlonca23 18.03.2014.

    Ako sam dobro sve zbrojio....Anas+Ahmad+odšteta Rijeci = 5.000.000 EUR ????? Stvarno je uprava Hajduka imala novaca za bacanje ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare