To je to što me zanima!

Cristiano, evo me! James je napustio Bayern, blizu Juvea

'On želi igrati redovito, a mi mu to ne možemo garantirati. Osobno žalim zbog takve odluke', rekao je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge. Niko Kovač ga nije volio
Vidi originalni članak

Kolumbijski veznjak James Rodriguez (27) napušta redove minhenskog Bayerna.

Veznjak je Reala na jugu Njemačke odigrao dvije sezone na posudbi, ali je potpuno podbacio i s vremenom je postao uteg momčadi. Nekoliko verbalnih sukoba s njim je imao i trener Niko Kovač.

Mogao je Bayern za 42 milijuna eura otkupiti kolumbijskog virtuoza, ali...

- Odluka oko Jamesa je donesena. Razgovarali smo privatno i rekao mi je da želi da klub ne aktivira klauzulu. U ovakvim uvjetima to ima smisla. On želi igrati redovito, a mi mu to ne možemo garantirati. Osobno žalim zbog takve odluke - rekao je izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Rodriguez je u Bayern stigao na zahtjev talijanskog trenera Carla Ancelottija (59) koji odavno nije u klubu, a sada ga želi u Napoliju. Po Italiji se priča da Jamesa u Juventus zove Cristiano Ronaldo, ali još nije poznato gdje će završiti.

Za Kovačevu momčad ove je sezone odigrao 28 utakmica u kojima je zabio sedam golova i dodao šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • DinnKoKurić 05.06.2019.

    Bezveze, ne trudi se uopće.. ,pa tek mu je 27 a imao je 25 kad je došao u Bayern ,da je takva klasa valjda bi se uspio nametnuti do sada. Ali ne, to je ova generacija Neymara i sličnih palcipi*kica

  • 05.06.2019.

    A sto mi ovaj Rummingge ide vec na k....sa tim potkopavanjem Kovaca. Kako moze izjaviti Kovac ga nije volio? To je grubo i bezobrazno. Zasto nije rekao nije zadovoljio Kovaceve kriterije ili neuklapa se u Nikinu filozofiju ili tako nesto. Zasto taj Rummin....nekaze da on nevoli Niku?

  • paminjo 05.06.2019.

    on bi igrao redovito, pa onda sad ide u Juventus.. dobra.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare