To je to što me zanima!

James: Pobjeda u FA Cupu ovisit će o Niki Kranjčaru

I prošle godine sam osjećao da je vrlo kvalitetan igrač. Ali sad kad se priviknuo na Premierligu, apsolutno je fantastičan igrač, kaže David James
Vidi originalni članak

Nogometaše Portsmoutha čeka finale FA Cupa s Cardiffom na Wembleyu 17. svibnja, a nisu ni odustali od lova za Evertonom i petim mjestom u Premiershipu. Trenutačno zaostaju za Evertonom četiri boda, a ostalo je još čeitri kola do kraja engleskog prvenstva. Golman "mornara" David James smatra da će puno toga na Wembleyu i u ostalim prvenstvenim utakmicama ovisiti o formi i igri hvatskog reprezentativca Nike Kranjčara. Ove sezone igra vrlo dobro i konstantno, a započeo je 33 utakmice i postigao sedam golova.
- Mislim da nema puno igrača kao Niko u ovom trenutku. On je sličan tip igrača kao Izraelac Eyal Berkovic, koji je bio poznat da u svakom trenutku može napraviti nešto posebno, a uz to je imao dobru kontrolu lopte - rekao je James za Sky Sports i dodao:
- I prošle godine sam osjećao da je Niko vrlo kvalitetan igrač. Ali Premierliga je drukčija i moraš se priviknuti na nju. Sad kad se priviknuo, apsolutno je fantastičan igrač. Takvog nogometaša uvijek želite u momčadi, a može biti samo bolji - zaključio je svoje izlaganje James.




Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare