To je to što me zanima!

James Rodriquez pojma nema s kime Everton igra u ovome kolu

Mislim da ću krenuti trenirati u ponedjeljak. Neću igrati za vikend, čak ni ne znam s kime Everton igra. Možete li mi reći?, upitao je kolumbijski nogometaš obožavatelje na Twitteru
Vidi originalni članak

Svojevremeno bio je nogometni superstar, kolumbijska zvijezda zbog koje su mnogi klinci s njegovim dresom udarali loptu na školskim igralištima. James Rodriguez (30) danas je član Evertona i jedan od najbitnijih pojedinaca momčadi iz Liverpoola.

Novi menadžer 'karamela' Rafael Benitez nije mogao računati na glavnog playmakera u prvom kolu nove sezone Premier lige u kojem je Everton s 3-1 bio bolji od Southamptona. Kolumbijac je izostao zbog zaraze korona virusom, a neće igrati ni utakmicu protiv Leedsa (subota, 16 sati).

Upravo je oko sudara s trupama Marcela Bielse nastala prava fama jer James nije znao s kime njegova momčad igra za vikend!

- Mislim da ću krenuti trenirati u ponedjeljak - rekao je Kolumbijac na Twitteru u prijenosu uživo pa upitao obožavatelje za pomoć:

- Neću igrati za vikend, čak ni ne znam s kime Everton igra. Možete li mi reći?

Bivšeg igrača Porta, Monaca, Reala i Bayerna posljednjih tjedana povezivalo se s Milanom, koji traži igrača njegovih karakteristika. U užem izboru milanskog kluba bio je i naš Nikola Vlašić, kao i Chelseajev Hakim Ziyech. Čini se da je Rodriguez bio prilično spreman napustiti Goodison Park, no od toga za sada nema ništa.

- Mislim da igramo u gostima jer smo prošli vikend bili kod kuće.

A onda se sjetio.

- Ah, da! Igramo protiv Leedsa. Protiv Marcela Bielse u gostima. Bit će teško, ali vidjet ćemo kako će to proći. Nadam se da ćemo pobijediti - rekao je Kolumbijac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _zujo_ 21.08.2021.

    dođi u dinamo

  • Space Burek 21.08.2021.

    Vec je tisucu puta pokazao da je panj. Nisam ni znao da vec ima 30 godina a od karijere ni k.

  • MateCro 21.08.2021.

    Zabije tamo neki gol ni sam ne zna kako, ljudi poludili za njim trazena roba u gradu. A on nista posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare