To je to što me zanima!

Janica: Dođite svi na Sljeme, zabavite se i podržite naše...

Snježna kraljica slavi svoj sedmi rođendan. Skijašice će ugostiti 4. siječnja, a 6. siječnja skijaše. Janica Kostelić i ove će godine zdušno navijati za brata Ivicu i Anu Jelušić...
Vidi originalni članak

Snježna kraljica posebna je utrka Svjetskog skijaškog kupa i meni najdraža, rekla je Janica Kostelić, najbolja hrvatska skijašica svih vremena. 

Četiri olimpijska zlata, dva olimpijska srebra, pet zlatnih medalja na svjetskim prvenstvima, tri Velika kristalna globusa Svjetskog skijaškog kupa i sedam Malih kristalnih globusa osvojila je u karijeri, no jedna joj titula ipak nedostaje. Neokrunjenoj Snježnoj kraljici Sljeme jednostavno nije bilo suđeno - 2005. godine je izletjela, 2006. godine skijala je bez rukavice i samo s jednim štapom stigla treća. Danas je najveća potpora bratu Ivici, ali i Ani Jelušić.

- Našim skijašima Sljeme je uvijek bilo poseban motiv, pa tako i meni dok sam skijala. Vjerujem kako će uz malo sreće ostvariti odlične rezultate - kaže Janica i dodaje:

- Ivici je slalom omiljena disciplina. Ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, može računati na visok plasman. No kod skijaša je konkurencija ipak  izjednačenija i teško je predvidjeti konačne rezultate. Tu bi stvarno moglo biti svega.

Skijašice su druga priča. Janica ima svoj krug favoritkinja.

- To su Marlies Schild, Tanja Poutiainen, Maria Riesch, Tina Maze, pa i Lindsey Vonn ako bude prava. Naravno, tu je i Ana Jelušić. Potpora navijača na domaćem terenu bit će joj veliki poticaj. Ako se stvari poklope i tu bi moglo biti svašta.

Janica poziva navijače da dođu na Sljeme, da naprave atmosferu prema kojoj je Snježna kraljica postala jedna od najpopularnijih utrka:

- Vjerujem da će Sljeme opet biti puno i da ćemo stvoriti vrhunsku atmosferu. Obje utrke su noćne, što je sigurno gledateljima još atraktivnije. Zato pozivam sve da dođu na Sljeme 4. i 6. siječnja! Ja ću sigurno biti tamo i navijati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • marq.fcb 04.01.2011.

    Janice vrati se na skije jer ove naše ženske poslije tebe su živa sramota!!

  • konjina 03.01.2011.

    ajmo hrvati kruha i igara

  • Snježni Kralj 03.01.2011.

    Ekipa dođite svi večeras na Trg bana J. Jelačića! Od 19h očekuje vas izvlačenje startnih brojeva skijašica za sutrašnju utrku, a od 19.45h koncert Tonyja Cetinskog! Sutra slijedi prava fešta na Sljemenu, a nastupaju i naše cure Ana, Tea i Sofija. Prva vožnja u 15h, a druga od 18 h! Dođite svi, budite dio spektakla i podržite naše cure do što boljeg rezultata! Janice najbolja si iako više ne skijaš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare