Obavijesti

Sport

Komentari 20

Janica: Dođite svi na Sljeme, zabavite se i podržite naše...

Janica: Dođite svi na Sljeme, zabavite se i podržite naše...
1

Snježna kraljica slavi svoj sedmi rođendan. Skijašice će ugostiti 4. siječnja, a 6. siječnja skijaše. Janica Kostelić i ove će godine zdušno navijati za brata Ivicu i Anu Jelušić...

VIDEO

Snježna kraljica posebna je utrka Svjetskog skijaškog kupa i meni najdraža, rekla je Janica Kostelić, najbolja hrvatska skijašica svih vremena. 

Četiri olimpijska zlata, dva olimpijska srebra, pet zlatnih medalja na svjetskim prvenstvima, tri Velika kristalna globusa Svjetskog skijaškog kupa i sedam Malih kristalnih globusa osvojila je u karijeri, no jedna joj titula ipak nedostaje. Neokrunjenoj Snježnoj kraljici Sljeme jednostavno nije bilo suđeno - 2005. godine je izletjela, 2006. godine skijala je bez rukavice i samo s jednim štapom stigla treća. Danas je najveća potpora bratu Ivici, ali i Ani Jelušić.

- Našim skijašima Sljeme je uvijek bilo poseban motiv, pa tako i meni dok sam skijala. Vjerujem kako će uz malo sreće ostvariti odlične rezultate - kaže Janica i dodaje:

- Ivici je slalom omiljena disciplina. Ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, može računati na visok plasman. No kod skijaša je konkurencija ipak  izjednačenija i teško je predvidjeti konačne rezultate. Tu bi stvarno moglo biti svega.

Skijašice su druga priča. Janica ima svoj krug favoritkinja.

- To su Marlies Schild, Tanja Poutiainen, Maria Riesch, Tina Maze, pa i Lindsey Vonn ako bude prava. Naravno, tu je i Ana Jelušić. Potpora navijača na domaćem terenu bit će joj veliki poticaj. Ako se stvari poklope i tu bi moglo biti svašta.

Janica poziva navijače da dođu na Sljeme, da naprave atmosferu prema kojoj je Snježna kraljica postala jedna od najpopularnijih utrka:

- Vjerujem da će Sljeme opet biti puno i da ćemo stvoriti vrhunsku atmosferu. Obje utrke su noćne, što je sigurno gledateljima još atraktivnije. Zato pozivam sve da dođu na Sljeme 4. i 6. siječnja! Ja ću sigurno biti tamo i navijati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše