To je to što me zanima!

Janica: Mi Hrvati skloni smo cijeniti samo prva mjesta...

Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje, napisala je Janica Kostelić u blogu
Vidi originalni članak

I dok se olimpijci znoje kako bi došli do uspjeha na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, podršku svojem bratu Ivici daje sestra Janica Kostelić, koja nakon osvojenih šest olimpijskih medalja s pravom uživa u sportskoj mirovini.

Za vrijeme koje provodi u ruskoj prijestolnici Igara, Janica piše blog u kojem je iznijela svoja razmišljanja.

"Različitim ljudima posebne su različite stvari. Svatko voli nešto, svatko uživa u nečem drugom, svatko ima svoju najdražu stvar, mjesto, doživljaj… Sve ovo, kod mene se može stopiti u dvije riječi - olimpijske igre. I to bez konkurencije.

Vjerujem da nisam jedina. Vjerujem da je tako većini sportaša, ako baš ne svima. Jer, to je posebna energija, posebno iskustvo… I da, poseban cilj. Cilj koji sve pretvara u potpuno savršenstvo. Međutim, ako ga i ne ostvariš, i dalje si sretan, jer dio si čarolije olimpijskih igara, i to je jednostavno – to ;) 

Pozdravljam vas iz Rusije i želim vam da uživate. Nama je zasad super i sve ide prema planu. Neki su 'ugrabili' već i prve medalje, i moje čestitke njima. Bilo je već i iznenađenja, i sjajnih utrka, i suza, ali i mnoštvo veselja. Ma, kažem vam, samo uživajte. Bez obzira na rezultate, jer znamo svi da smo mi Hrvati skloni cijeniti samo prva mjesta. Budimo realni, nikome od nas u životu nije svaki dan uspješan, zato ne očekujte uvijek od svih ostalih samo ono najbolje. Naravno, mi ćemo se potruditi da rezultata bude, ali ako ih i ne bude, uživajte u olimpijskim igrama. Dovoljno su savršene same po sebi :) Janica"

Idi na 24sata

Komentari 47

  • malimacor 13.02.2014.

    http://s1.skijumpmania.com/r22417

  • libeluli 12.02.2014.

    Ti si Janice tako naučila Hrvate

  • Furioso244 12.02.2014.

    Naravno, Janica je u pravu.. Mi smo jedan od najnerealnijih naroda... Rukometaši ako nisu prvi, onda je katastrofa (a uvijek gubimo manje više od istih, znači ti su bolji od nas i svi to znaju osim nas samih), nogometaši ako ne dođu do četvrtfinala ili nedaj Bože prođu grupu na SP-u će biti katastrofa, a i sami igrači uvjeravaju navijače da bi prolazak grupe bio ogroman uspjeh, skijaši (ovih 2-3 koja imamo naspram Austrijskih 100 u Svjetskom kupu) ako nisu među prva 10 onda su katastrofa, pa jel vi vidite da tamo nema niti drugih skijaša iz država koje imaju slične uvjete kao Hrvatska (znači, uvjeta nemaju kao ni mi).. Umjesto da smo zahvalni, mi pljujemo.. Pa Slovenija je danas osvojila 1. zlato od samostalnosti na ZOI, a mi koji smo prema njima nitko i ništa u skijanju ih imamo 4!!! Jeste kad razmislili o tome? Niste, a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare