To je to što me zanima!

Janković nakon poraza u RG: Stosur igra kao muško

Iskreno govoreći, Samantha Stosur je igrala kao muškarac danas. Tako sam se barem ja osjećala, rekla je nakon poraza iskreno Jelena Janković
Vidi originalni članak

Talijanka Francesca Schiavone i Australka Samantha Stosur izborile su polufinalnim pobjedama u četvrtak u Roland Garrosu prvi Grand Slam finale u svojim karijerama. Posebno je impresivno to napravila 26-godišnja australska tenisačica, koja je deklasirala Srbijanku Jelenu Janković 6-1, 6-2.
- Iskreno govoreći, Samantha je danas igrala kao muškarac. Tako sam se barem ja osjećala – rekla je iskreno Janković obrazloživši misao:
- Sam je jaka djevojka. Možete to primijetiti uza samo površan pogled prema njoj. Može udarati lopticu vrlo jako, i ima jedan od najsnažnijih servisa u ženskom tenisu.
Svojedobno je, 1999. godine, Martina Hingis opisala igru Amelie Mauresmo kao "igru muškarca u tijelu žene". Švicarka je zbog toga imala podosta problema. Janković se ovaj put potrudila objasniti da samo želi komplimentirati Stosur.
- Kad vidim kako Sam igra, vidim muški tenis: ima vrlo dobar kick-servis, s kakvim se može pohvaliti malo koja tenisačica. Taj njezin udarac ima vrlo težak spin. Također, superiorna je u forhendu. Ima takav stil igre. Impresivna je u nekoliko posljednjih mjeseci. Postiže sjajne rezultate – rekla je o dosad sedmoj tenisačici svijeta Janković.
- Ne mogu vjerovati da sam ovdje. Nije bilo lako doći do finala. Vrlo sam zadovoljna – rekla je Stosur, koja će biti prva Australka u finalu jednog Grand Slama nakon Wendy Turnbull 1980. godine.
Stosur se također ove sezone može podičiti s omjerom od 20 pobjeda i samo dva poraza na zemlji, što je čini kraljicom podloge.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • manuelkan 03.06.2010.

    Stosur mozda igra kao musko al je Jelena igrala kao prava Pičk.

  • ducy18vk 03.06.2010.

    hehe.....ma ta stosur me nazivcirala protiv pivovareve (ili kako vec) da je pustila 2 gema imo bi 700 kn u dzepu....

  • user_29271 03.06.2010.

    UF Stosur i Schiavone u finalu, niš od erekcije morat ću uživat u igri

Komentiraj...
Vidi sve komentare