To je to što me zanima!

Januzaja želi Barca: Sad sam koncentriran samo na United

Iz Uniteda su mi javili da se Januzaj još nije odlučio za koju će reprezentaciju igrati, rekao je belgijski izbornik. No sve je izglednije da će Kosovar produljiti s Unitedom
Vidi originalni članak

Dva gola za pobjedu Manchester Uniteda nad Sunderlandom u subotu bila su dovoljna da se o Adnanu Januzaju govori već danima. Kosovsko 18-godišnje čudo preko noći je postalo tražena roba u Europi, a za njega se otimaju Belgijci, Albanci, Englezi, Srbi, Hrvati i Turci.

Ni svi navedeni morat će čekati na Januzajevu odluku da izabere za koju će reprezentaciju izabrati. Njegovu neodlučnost potvrdio je belgijski izbornik Marc Wilmots.

- Iz Uniteda su mi javili da se Januzaj još nije odlučio za koju će reprezentaciju igrati - rekao je Wilmots.

Januzaj je rođen u Bruxellesu u albansko-kosovarskom braku, nikad nije prihvatio poziv u mladu selekciju Belgije, a glavni razlog je taj što mu je otac navijao za Albaniju.

No osim reprezentacija, Januzaj je meta najvećih europskih klubova, a među njima je i Barcelona, koja ga je pratila 2011. i prije nego što je došao u United iz Anderlechta.

- Međunarodni nogomet nije taj o čemu sam puno razmišljao. Moram se koncentrirati na United jer on je sad najvažniji dio moje karijere.

Jedna stvar je sve sigurnija, a to je da bi Januzaj trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Manchester Unitedom s 35 puta većom plaćom.

Postaje milIjunaš: United će Januzaju dići plaću za 35 puta

Idi na 24sata

Komentari 70

  • luka zg_1 08.10.2013.

    netko dobro odigra i odma mu svi nadju svoje porijeklo haha

  • Dalmacijo 08.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Jat Masin 08.10.2013.

    Kada Barcelona pozove zadrhte koljena i tada znas da si zaista dobar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare