To je to što me zanima!

Japanac je nakon sjajnog gola imitirao Balotellijevu proslavu

Utjecaj napadača talijanske reprezentacije Marija Balotellija stiže i u daleki Japan, gdje je Ken Tokura nakon fantastičnog gola imitirao proslavu talijanskog napadača
Vidi originalni članak

U ogledu profesionalne japanske lige, Ken Tokura, 26-godišnji napadač Vissel Kobea, zabio je fantastičan gol na gostovanju kod Kawasaki Frontalea. Njegov projektil lijevom nogom s više od 25 metara je golman suparničke momčadi ispratio samo pogledom.

Tokura je nakon toga učinio isto, ili je barem pokušao, što je napravio Balotelli nakon što je zabio svoj drugi gol u polufinalnoj pobjedi na Euru nad Njemačkom 2-1. 

Skinuo je dres s brojem 9, zaustavio se nakon nekoliko metara trčanja i stao u stav ''mirno'', te pokušao, poput Balotellija, navući kameni izraz lica čekajući da mu suigrači dotrče u zagrljaj.

 Iako se trudio, nije baš najbolje ''skinuo'' Balotellija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Man United 01.07.2012.

    a Balotelli je imitirao Hulka....

  • samo_realan 01.07.2012.

    http://cdn2.wn.com/pd/8d/48/a28625dfe1a610fd1802c49a129c_grande.jpg Portov Hulk prvi je slavio tako kao što i ime kaže HULK http://static.blogo.it/gossipblog/cristiano-ronaldo-e-hulk/ronaldoHulk.jpg Kopirao ga je cristiano ronaldo.. i ONDA tek imamo balotelija.. a vi što se sad svi uvlačite u anus i odjednom ste obožavatelji Balotelija pa vam je slavlje tog gola toliko sjajno - preporuka -pokopajte se.. niste ni čuli za njega a drugi su stalno prigovarali i pričali o njemu dok su članci bili o tome kako je zapalio kuću ili gađao ono djete pikadom.. mislite da pričam gluposti.. Molim vas odite si na profil i gledajte prijašnje aktivnosti - nađite par članaka o baloteliju koje ste SVI komentirali i pogledajte šta ste prije napisali -a šta danas pišete..;)

  • winergy2012 01.07.2012.

    onda je Balotelli imitirao Hulka, a Hulk Hulka

Komentiraj...
Vidi sve komentare