To je to što me zanima!

Japancu rekord: Dobio crveni nakon samo pet sekundi igre!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Takahiro Masukawa pogriješio je nakon izvođenja početnog udarca s centra. Branič japanske Nagoye potrčao je za napadačem, povukao ga za dres i krenuo pod tuš...
Vidi originalni članak

Branič japanske Nagoye Grampusa ušao je u knjige kao čovjek koji je najbrže dobio crveni karton. U susretu njegovog kluba protiv Shimizu S-Pulsea, Takahiro Masukawa nakon pet sekundi utakmice morao je pod tuš. Lopta je bila na centru, sudac je označio početak utakmice, gledatelji se još nisu niti sjeli na svoja mjesta, a Masukawa je bio na putu prema svlačionici. Svojim najbržim crvenim kartonom vjerojatno je spriječio najbrži gol u povijesti. 

Dosad je rekorder najbržeg izlijetanja bio golman engleskog niželigaša Ebbsfleet Uniteda, Preston Edwards, koji je dobio crveni nakon 10 sekundi utakmica. Japanac je "prepolovio" njegov rekord.

"Zeleni" su krenuli s centra, lopta je došla do nesretnog Masukawe koji nije znao što bi s njom. Samo ju je pustio, a kad je vidio da nema nikoga iza njegovih leđa, krenuo je za napadačem gostujuće momčadi. Povukao ga je za dres, a kako je bio zadnji igrač, za suca nije bilo dileme. Utakmica je završila 1-1.

Dinamov Costa "izletio" nakon 20 sekundi igre

Hajduk je 2006. godine na Poljudu pobijedio Dinamo 1-0. Susret je obilježio Anderson Costa koji je ušao pred kraj utakmice. Prošlo je 20-ak sekundi, a Costa je već bio na putu prema svlačionici. Zbog brutalnog starta nad Ercegom sudac mu je pokazao izravni crveni karton.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • oelitonetto7 11.05.2011.

    po meni ni jedan ni drugi faul nizu za crveni, al oke

  • Buzer 11.05.2011.

    svasta ,ali ovo nije za crveni al sudacka procjena je bitna ne moja ;)

  • CoolLik 11.05.2011.

    hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare