To je to što me zanima!

Jarni: Da se mene pita, doveo bih Darija Srnu u Barcelonu...

Darijo je pravi profesionalac bez mrlje u karijeri. Takav igrač treba Barceloni. Ja ne bih imao dvojbe, rekao je Robert Jarni o mogućem transferu Srne na Nou Camp...
Vidi originalni članak

Darijo Srna u Barceloni? Posljednjih mjeseci Katalonci pišu kako je transfer bivšeg kapetana Vatrenih vrlo izgledan. Srna je u Šahtaru od 2003., postao je ikona kluba i Ukrajinci mu sigurno ne bi radili probleme oko transfera.

- Da se mene pita, ne bih imao dvojbe. Doveo bih Darija na Nou Camp. Ima puno iskustva, pravi je profesionalac bez mrlje u karijeri. Siguran sam da bi bez problema prihvatio taj izazov - rekao je Robert Jarni za Cadena SER.

Dani Alves otišao je u Juventus, a Barcelona je desni bok pokrila dovođenjem Aleixa Vidala koji je stigao iz Seville.  No koliko je on zadovoljio Luisa Enriquea pokazuje da kraj njega zdravog na desnom beku Barcelone igra veznjak Sergi Roberto.

'Raketa može zamijeniti Iniestu'

Jarni se osvrnuo i na igru Ivana Rakitića.

- Ivan je jako važan igrač Barce. Sad nema Inieste, Rakitić može dobro organizirati napade, ali teško je zamijeniti Iniestu. Svi znamo tko je on. No Ivan sigurno može napraviti dobar posao i uspješno razigravati za Messija, Neymara i Suareza - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • It's kišing 28.10.2016.

    Ako Dario dodje u Barcu...ode Iniesti kapetanska traka... Dario je pravi vođa...

  • lugwig 28.10.2016.

    Daj ne kakite...

  • nikluk20 28.10.2016.

    ma koja barcelona.....možda prije deset godina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare