To je to što me zanima!

Jarni i jarani u lovu na naslov: Osvajanje trofeja mi je izazov

Došao sam u Sarajevo i sve smo se dogovorili nakon deset minuta. Klub je napravio iskorak, svidjele su mi se klupske ambicije i potpisao sam, rekao nam je Jarni...
Vidi originalni članak

Robert Jarni će nakon više od 40 godina biti prvi hrvatski trener na klupi Sarajeva. Jučer je naš trener na Koševu potpisao ugovor na 18 mjeseci. Od njega navijači očekuju velike stvari.

- Došao sam u Sarajevo i sve smo se dogovorili nakon deset minuta. Klub je napravio iskorak, svidjele su mi se klupske ambicije i zato sam odlučio doći - javio se nakon potpisa ugovora Jarni.

Prvi dio Premier lige BiH završio je prije tri dana. Željezničar je nakon 19 kola vodeći na prvenstvenoj ljestvici s dva boda više od Sarajeva, a u borbi za naslov bit će i dva kluba iz Hercegovine - Zrinjski iz Mostara te Široki Brijeg.

- Osvajanje trofeja mi je izazov, a ne pritisak. Malo zaostajemo, ali vjerujem da će se na proljeće to promijeniti - kaže Robert Jarni.

Dosta je trenera iz Hrvatske u zadnje vrijeme došlo u ligu BiH. Na klupi Viteza tako sjedi bivši trener Hajduka Ante Miše, a Zrinjski vodi Branko Karačić.

- Bit će jako zanimljivo. To su sve moji veliki prijatelji. Zajedno smo igrali u Hajduku i cijeli smo život u dobrim odnosima - završio je Jarni, kojemu će ovo biti treći klub koji vodi u karijeri. Sjedio je još na klupi Hajduka i Istre 1961.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kahn 1 04.12.2013.

    otvorte malo oci ove lige bivse juge nisu nizasta vise ima naroda na stocnoj pijaci vec na nekoj utakmici od ovh saban liga bivse juge ili ako vam je lakse mujo i suljo liga

  • kahn 1 04.12.2013.

    e jebiga pa vama niko neugodi opet jest jaka hnl vidim igraju lp ko i bosanski timovi

  • brajdas 03.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare