To je to što me zanima!

Robert Jarni se javio: 'Ovo je bila moja originalna izjava'

Bruno Petković komentirao je Jarnijevu izjavu i rekao kako je Robert Jarni klaun, kao i svi oni koji navijaju protiv hrvatskih klubova u Europi
Vidi originalni članak

Robert Jarni smijenjen je s pozicije izbornika U17 reprezentacije zbog izjave da će navijati za Betis protiv Dinama u utakmici nokaut faze Konferencijske lige. Bruno Petković komentirao je tu izjavu i rekao kako je Jarni klaun, kao i svi oni koji navijaju protiv hrvatskih klubova u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO:

"HNS je vrlo jasnog stava da za sve hrvatske izbornike vrijede viši standardi te da je neprimjereno, nepoželjno i nedopustivo da osoba na čelu jedne hrvatske reprezentacije otvoreno navija protiv bilo kojeg hrvatskog kluba u europskom natjecanju. Promicanje zajedništva unutar hrvatske nogometne obitelji uvjet je bez kojeg se ne može uspješno voditi neka hrvatska selekcija", naveli su iz saveza.

Robert Jarni nam se javio i rekao kako je u originalu izjavio da je Dinamo hrvatski klub, ali da je igrao za Betis i da će biti na njihovoj strani. Situaciju oko smjene nije želio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 352

  • centarfor9 16.02.2024.

    Ovo je rat sjever-jug koji je potpirio HNS i to mailom iz Amerike gdje se predsjednik HNSa šeta s Dalićem. Što misliš, što će će Luka Modrić za 5 godina kada prestane igrati nogomet reći za koga navija kada bi eventualno igrali Real Madrid vs. Rijeka. Jarnijeva izjava nije dobra i mudra a Petrovićeva izjava odgovara nivou primitivca i idi-ta kao što on i jest . Morao bi se sjetiti da je Jarni za hrvatsku reprezentaciju dao stostruko više od njega jer je ostavljao je srce na terenu za razliku od njega.

  • Kukljas 16.02.2024.

    Ni Mamić nikad ne bi rekao da navija kontra Hajduka u europskim natjecanjima. Nespretni i frustrirani Jarni...

  • ST00ST 16.02.2024.

    Bosanci se digli na zadnje noge. Di ste svi na stadionu kada igraju zdravkovi dečki. Jarni ima vrlo dobar razlog da navija za Betis i ne vidim šta je tu sporno. Da je bilo šta drugo reka bilo bi licemjerno i jadno isto kao što su sve zdravkove titule.

Komentiraj...
Vidi sve komentare