To je to što me zanima!

Jarni odlazi iz Indije, navijači mu bojkotirali zadnju utakmicu

NorthEast United je pretposljednji na ljestvici indijske Super lige, a pod Jarnijem u 11 utakmica zaredom nisu uspjeli nikoga pobijediti. Jarni je u indijskom klubu radio šest mjeseci
Vidi originalni članak

Proslavljeni član legendarne generacije Vatreni '98, Robert Jarni (51) samo je šest mjeseci bio trener indijskog prvoligaša NorthEast Uniteda. Nakon domaćeg 3-3 remija sa Jamshedpurom klub i Jarni su, kaže vijest iz Indije, sporazumno prekinuli suradnju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NorthEast United je pretposljednji na ljestvici indijske Super lige, a pod Jarnijem u 11 utakmica zaredom nisu uspjeli nikoga pobijediti. 

Hrvatski je trener poslije domaćeg remija pred kamera istaknuo kako je sretan s tim rezultatom pa nahvalio igru svoje momčadi kroz cijelu sezonu, ali u klubu su malo drukčije gledali na stvari pa se dogodio rastanak. 

Navijači su bili do te mjere razočarani rezultatima i igrama svog kluba da je najvjernija skupina, Highlanders Brigade, prije susreta sa Jamshedpurom obavijestila Upravu kako neće na tribine pa onda u djelo i provela najavu o navijačkom bojkotu.

Krivica za loše rezultate nije samo na Jarniju. U NorthEast Unitedu niti jednom treneru nisu dali dvije sezone vremena da napravi igru i rezultat, a pojačanja uglavnom dovode u zadnjim minutama prijelaznih rokova. 

Jarniju je posao u Indiji bio sedmi trenerski angažman nakon mandata na klupama Hajduka, Istru, hrvatsku U-19 reprezentacije, Sarajeva, Pecsa i Puskas Akademije.

U Indiji je još uvijek Igor Štimac (52) i to kao izbornik indijske reprezentacije s kojom je u azijskim kvalifikacijama za SP 2022. kod kuće izgubio od Omana (1-2), uzeo bod protiv Katara koji je kontinentalni prvak i domaćin sljedećeg Mundijala, a onda imao dva razočaravajuća remija sa teškim autsajderima, Bangladešom i Afganistanom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mihic82 12.02.2020.

    Hoce mu netko reci da nije to posao za njega....

  • Tucce 12.02.2020.

    Jarni je bio odličan kao nogometaš što nikad neće biti kao trener.

  • Mthesecond 12.02.2020.

    Mozda da se udruzi s Stimcem pa bi mozda zajedno bili jaci,produktivniji :)) Vele da dva uma bolje znaju od jednog 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare