To je to što me zanima!

Jarni: Pad u drugom dijelu je plod teškog ritma

Drugo poluvrijeme protiv zaprešićkog Intera u Kupu opet otvorilo pitanje kondicijske i fizičke spremnosti hajdukovaca
Vidi originalni članak

Hajdukov trener Robert Jarni opravdanje za pad u igri pronašao je u ritmu srijeda-subota.
- U momčadi imam 4-5 igrača koji već šest utakmica zaredom igraju po 90 minuta i samo je bilo pitanje kad će to doći na naplatu. Već nakon treće utakmice u nizu kad se igra u ritmu srijeda-subota, igrač ne može dati što objektivno može. Nema šansi. To govorim iz osobnog iskustva - ustvrdio je Jarni.
Lijepo je što je Jarni kao mlad trener stao na stranu igrača, osobito nakon serije od pet pobjeda i jednoga neodlučenog susreta protiv Cibalije, no spomenimo kako je uoči te “naporne serije” najveći broj igrača imao 15 dana bez utakmica te da su prošli minipripreme na Braču. Spomenimo i kako se igralo uglavnom protiv prosječnih momčadi poput Croatije iz Sesveta, Cibalije, Intera, a četiri od šest utakmica bilo je na Poljudu.
Uostalom, svih šest utakmica u cijelosti, dakle, svih 540 minuta, odradili su jedino Florin Cernat i Mirko Hrgović, a svi ostali preskočili su jednu ili više utakmica. Među one koji su podnijeli veći teret od ostalih su Pelaić sa 527 minuta, Bartolović sa 480, Kalinić 439, Sablić i Rubil sa po 405. Svi ostali su igrali znatno manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MojeDrugoJa 08.11.2007.

    kakvi su to bezvezni izgovori. profesionalci su, svakodnevno rade samo to i sad bokci nisu u stanju igrati dvije tekme tjedno. kaj god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare