To je to što me zanima!

Jasmin Repeša ne preuzima Cibonu, Lutz ostaje trener!

Između Cibone i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, ali samo savjetima, stoji u priopćenju koje je poslao Ured za odnose s javnošću
Vidi originalni članak

Uprava KK Cibona je u priopćenju za javnost objavila je da Jasmin Repeša ne preuzima momčad, a dužnost prvog trenera Cibone obnaša Danijel Lutz.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

"Kao dosadašnji pomoćni i sada glavni trener prve momčadi Danijel Lutz zaslužuje puno povjerenje Uprave kluba u daljnjem vođenju momčadi.

Isto tako napominjemo kako između KK Cibona i gospodina Jasmina Repeše postoji suradnja na stručnom planu, a u ovim trenucima svojim savjetima mnogo pomaže upravi i stručnom stožeru.

Između KK Cibona i trenera Repeše vođeni su razgovori o eventualnom preuzimanju pozicije glavnog trenera, no u ovom trenutku to nije realnost. Smatramo bitnim napomenuti da iznosi o eventualnom honoraru trenera Repeše koji se spominju u medijima nisu točni, jer to nije niti bila tema dosadašnjih razgovora.

O svim novitetima vezanim uz KK Cibona javnost će biti pravovremeno obavještena putem Ureda za odnose s javnošću KK Cibona."

Ured za odnose s javnošću KK Cibona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jabbar 01.12.2011.

    Ima boga!

  • braanee 01.12.2011.

    24sata siri dezinformacije, lijepo je to znat

  • jarunos 01.12.2011.

    i bolje ne uzimat njega za trenera.Jasmin je ok covjek,solidan trener,al za Cibonu u ovom teskom trenutku nije on,treba ostavit pomocnog trenra Lutca i usparat 200 tisuca eura na njemu.Ova sezona je svedno gotova u euro kupu,aba liga takodje,boricemo se za peto mjesto,u kupu jos nesta i ako napravimo bice senzacija pokraj bogate cedevite i jakog zagreba.Iducu sezonu krenit u bolje,kaj valja ostavit kaj ne zbogom i konacno da Cibona igra ne onu kosarku iz osamdesetih al bar 50% tadasnje kosarke bez skupih amerikanaca i polutalentovanih trenera koji nisu ni za kk-travno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare