To je to što me zanima!

Jastrebarsko dočekalo zlatnog jaskanskog zeta J. Glasnovića

Bila mi je čast trenirati s olimpijskim pobjednikom, a eto i meni se posrećilo da to postanem, zahvalio se Glasnović obitelji Cernogoraz na dočeku u Jastrebarskom
Vidi originalni članak

Grad Jastrebarsko organizirao je u petak na večer na središnjem jaskanskom trgu slavljeničko druženje s olimpijskim pobjednikom u trapu Josipom Glasnovićem.

Gradonačelnik Zvonimir Novosel pritom je Glasnoviću uručio ček na 20.000 kuna poručivši kako je proslava upriličena jer Josipov sjajan uspjeh na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru to svakako zavrjeđuje. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tek treba vidjeti u čemu sve Jastrebarsko može pomoći u daljnjem razvoju karijere olimpijskom pobjedniku Glasnoviću. Ovo je prva promocija tog sjajnog sportaša u ovom gradu, iako su iza njega mnogobrojna najsjajnija odličja, međutim čim prođe proslava i slegnu se dojmovi sjest ćemo i dogovoriti daljnju suradnju. Trap kao sportska disciplina nije ovdje razvijena, ali lovstvo i pucanje na glinene golubove jesu i mislim da je Grad Jastrebarsko sada u prilici da planira streljanu i druge uvjete kako Glaasnoviću tako i svima koji će slijediti njegov primjer - rekao je Novosel.

Glasnović se zahvalio na prekrasnom dočeku kazavši kako se nada da će u vezi uvjeta za bavljenje njegovom disciplinom ubuduće "stvari ići na bolje, te da vjeruje da bi se "moglo i trebalo dogoditi da Jastrebarsko dobije jednu lijepu streljanu".

Glasnović je dodao kako se za olimpijske igre pripremao u Novigradu na privatnoj streljani obitelji Cernogoraz

- Bila mi je čast trenirati s olimpijskim pobjednikom, a eto i meni se posrećilo da to postanem - kazao je Josip koji je olimpijsku medalju posvetio supruzi Ani i kćerkici Pauli.

Poslao je Glasnović i poruku mladim sportašima, da svatko u svom sportu vrijedno treniraju "pa ćete i vi jednog dana, kao i ja, doći na veliko postolje". Dodao je i da je vjernik i da smatra da mu je u sportskom uspjehu pomogao i Bog.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • yeslittleduck 13.08.2016.

    Svaka cast.....

  • miciva 13.08.2016.

    Jaska je deset puta manji grad od Zg-a, ali ima gradonacelnika koji ne gradi fontane; vec ulaze u ljude i gospodarstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare