To je to što me zanima!

Javier Zanetti nakon utakmice zapjevao u glazbenom showu

Inter je odradio posljednju utakmicu prije odmora. Zaigrao je protiv reprezentacije Indonezije i slavio 4-2, a njihov je kapetan slavlje nastavio u glazbenom showu
Vidi originalni članak

Kapetan Intera Javier Zanetti zna kako se zabaviti nakon pobjede. Prvo je zaigrao za svoj Inter u ogledu protiv reprezentacije Indonezije, a potom je požurio u tv show pokazati 'zavidne' glasovne sposobnosti.

Inter je uspješno odradio posljednju provjeru sezone prije ljetne stanke svladavši 151. momčad Fifine ljestvice. 'Nerazzurri' su gostovali u Indoneziji i pobijedili domaću reprezentaciju 4-2 golovima Coutinha i Pazzinijia.

Inter je oduševio brojnu publiku na stadionu, a legendarni kapetan talijanskog prvoligaša pobrinuo se da njegova momčad zabavi i publiku pred malim ekranima. Gostojući u indonezijskoj inačici emisije 'Amercian Idol', u ovom slučaju 'Indonesian Idol' Javier Zanetti zapjevao je pjesmu Erosa Ramazzottia ' Piu bella cosa'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bagzi 27.05.2012.

    U glazbenom showu dalibora petka :)

  • FORZA INTER 27.05.2012.

    to se dogodilo dan prije utakmice..

  • LiLu 26.05.2012.

    ahahha moze igrati svaku poziciju na terenu i cini mi se da moze sve odigrati i u tivotu ,bravo za njega nada se jos puno sezona u interu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare