To je to što me zanima!

Javio se bjegunac Z.M.: Jedini hrvatski space shuttle leti dalje

Mislili su neki, već nas neće biti, Ni veselje svoje nisu znali kriti, Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti!, napisao je savjetnik uprave pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora
Vidi originalni članak

Bjegunac Z.M. (62), koji je pravomoćno osuđen za gospodarski kriminal i izvlačenje 116 milijuna iz Dinama na šest i pol godina zatvora i nalazi se izvan dohvata pravosuđa u Bosni i Hercegovini, oglasio se na Facebooku povodom osvajanja naslova u Šibeniku.

Objavio je kratki video na kojem prolazi space shuttle uz prikaz Dinamova grba i potpis "jedini hrvatski space shuttle leti i dalje".

Dodao je i tekstualni komentar koji prenosimo u cijelosti:

"Mislili su neki, već nas neće biti,
Ni veselje svoje nisu znali kriti,
Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti! 🏆🏆🏆

Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede! Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova - od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras, te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora!

Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapetanom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kavu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! HVALA SVIMA! 🚀🔵"

Idi na 24sata

Komentari 103

  • mp73 20.06.2022.

    Sakrit vlastitu nesposobnost iza montiranog procesa; da su kojim slučajem pridsednici males ili brbic bili imalo sposobni i radisni, nebi bili čekali 13 g. na prvi trofej; morete braćo mila jemat 133000 iljadi članova, ništa vam to neće pomoc; skladištenje raje kontra poslovnih i sportskih rezultata je samo puni poljud do 31.8. i kazne za bakljadu

  • Lok.OS 18.05.2022.

    suci se naljutili, nije ih ni spomenuo....

  • Palmanova 16.05.2022.

    nalazi se izvan dohvata pravosuđa u Bosni i Hercegovini, oglasio se na Facebooku LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare