To je to što me zanima!

Javio se divljak Jansen: Nisam htio ozlijediti Ivana, žao mi je...

Njemački rukometaš Torsten Jansen, koji je divljački nokautirao Ivana Ninčevića na utakmici HSV-a i Füchsea, u priopćenju je napisao da mu je žao što je to napravio
Vidi originalni članak

HSV je u derbiju Bundeslige pobijedio Füchse 28-25, ali nitko nakon utakmice nije pričao o rukometu. Glavna tema je bila divljaštvo Torstena Jansena koji je glavom udario hrvatskog reprezentativca Ivana Ninčevića. Nesretni Ivan ostao je ležati bez svijesti. 

Ninčević je odmah prevezen u bolnicu na operaciju jagodične kosti koja je pukla. Da je dobio udarac malo više, mogao je izgubiti oko.

- Takvim stvarima nema mjesta u sportu. Ne mogu vjerovati da me tako udario. Utakmica je već bila gotova, sve je bilo odlučeno, a on me nokautirao - rekao je Ninčević iz bolnice.

A gdje je pobjegao Jansen? Trener Füchsea rekao je kako ga je vidio da bježi poput djeteta. Njemački mediji pišu kako je Jansen nazvao bolnicu i raspitivao se za stanje hrvatskog igrača kojeg je nokautirao. Nešto kasnije pojavila se i njegova prva izjava.

- Žao mi je. Nisam htio ozlijediti Ivana. Preplašio sam se i zato sam pobjegao. Ninčeviću želim brz oporavak - stoji u Jansenovom priopćenju za javnost.

Uskoro se očekuje i kazna za Jansenovo huligansko ponašanje. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • comi032 27.05.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=TLqKy5l451U&sns=fb RUKOMETNA ATRAKCIJA!!!!!!! Sapleo sam se ali nije lose ni ovako. Zar ne ?

  • 22.05.2013.

    nincevic je isto tako grub i zafrkan igrač i sigurno ga je isprovocirao ili izvrijeđao sa nečim tokom cijele utakmice, pa ne bi ga ovaj iz čista mira udario, još je i jansenov HSV pobijedio utakmicu tako da nije mogao biti ljut zbog poraza, neuspijeha ili nečeg sličnog

  • mikeš 22.05.2013.

    slucajno,evo stvarno nisam htio,glava sama poletila,majkemi

Komentiraj...
Vidi sve komentare