To je to što me zanima!

Javio se i Fjodor: Ring djevojke bi se trebale pristojnije oblačiti

Imam dovoljno problema i afera u timu i obitelji tako da mi ne treba punjenje glave tim glupostima, rekao je Fjodor Jemjeljanenko nakon što su ga novinari upitali što misli o ring djevojkama
Vidi originalni članak

Nakon što je umirovljeni ruski MMA borac Habib Nurmagomedov (33) na konferenciji za medije krajem kolovoza izjavio da su ring djevojke 'najbeskorisnije osobe', oglasio se i bivši svjetski MMA prvak Fjodor Jemjeljanenko (44). 

POGLEDAJTE VIDEO: Nurmagomedov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Te cure nose table i pokazuju koja je runda. Jedina stvar koju treba promijeniti je da bi se trebale pristojnije oblačiti - rekao je Fjodor nakon čega je na dodatne upite novinara detaljnije odgovorio:

- Imam dovoljno problema i afera u timu i obitelji tako da mi ne treba punjenje glave tim glupostima - zaključio je. 

Povodom ove teme, mišljenje je dala i ruska boksačica Angelina Semenova, koja je Habibu poručila da je 21. stoljeće te da se ostavi seksizma na koji je naučen u dagestanskim brdima. 

U njihovu obranu stala je i UFC-ova prvakinja muha kategorije Valentina Ševčenko, koja je objasnila kako su ring djevojke tradicija i od početka su prisutne u borilačkom sportu.

Prisjetimo se, Nurmagomedov je početkom ove godine postao  vlasnik borilačke promocije Gorilla Fighting Championship kojoj je promijenio ime u Eagle Fighting Championship (EFC) te se na konferenciji izjasnio kako je za ukidanje jednog od zaštitnih znakova borilačkih sportova. 

- Dani Whiteu se to možda sviđa, možda se i vama sviđa, ali ja nisam Dana, ja sam Habib. U našoj promociji ih neće biti - kazao je Habib. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 24.09.2021.

    Tako i mirko misli . A to vam je zato jer vam se diže na muške mišiće . Ostavi se cura , super su

  • bosanac1990 22.09.2021.

    jedina ljepota u tom sportu su upravo one

  • Mike Etimille 22.09.2021.

    Ovakve cure mogu mi nositi table, pospremiti tanjure, čaše, krpe, mogu mi prati prozore, kuhati, peglati, proći usisavačem, ne bih se uopće bunio, mislim da bi me čak i supruga pohvalila što sam dovukao pomoć u kuću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare