To je to što me zanima!

Javio se Karius: Nisam spavao do sada, znam da sam ja krivac

Volio bih da mogu vratiti vrijeme, ali ne mogu. Osjećaj je još gori jer smo osjećali da možemo pobijediti Real. Hvala našim nevjerojatnim navijačima koji su došli u Kijev i koji su ostali uz mene i nakon utakmice, napisao je
Vidi originalni članak

Liverpoolov golman Loris Karius (24) svojim je lošim reakcijama dao u ruke Ligu prvaka madridskom Realu. Prvo je Karimu Benzemi 'asistirao' rukom, a onda ga je Gareth Bale probušio s 40 metara i donio Realu 13. titulu.

TRAGIČAR FINALA Plete: Golmani nisu roboti, ali to će Kariusu obilježiti karijeru

Unatoč izvanrednom uspjehu 'blancosa', najviše pažnje posvećuje se njemačkom golmanu koji je poslije užasne utakmice po njega i zaplakao. 

Danas se oglasio.

'Nisam spavao do sada. Scene s jučerašnjeg finala mi se još vrte u glavi. Beskonačno mi je žao zbog mojih suigrača, naših navijača i našeg trenerskog osoblja. Znam da sam ja krivac. Znam da sam ih sve iznevjerio.

Volio bih da mogu vratiti vrijeme, ali ne mogu. Osjećaj je još gori jer smo osjećali da možemo pobijediti Real. Hvala našim nevjerojatnim navijačima koji su došli u Kijev i koji su ostali uz mene i nakon utakmice. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Još ste mi jednom pokazali kako smo velika obitelj. Hvala vam i obećajem da ćemo se vratiti još jači.'

Idi na 24sata

Komentari 69

  • zekica 29.05.2018.

    Ni prvi ni zadnji tragičar u životu. Koloko puta obrana kiksne ili golman.. koliko puta napadači ne zabiju zicer a posle prime gol i izgube utakmicu.... koliko puta netko promaši ključni jedanaesterac u raspucavanju..... sve je to dio sporta. I zato ga volimo. Jer nikad ne znamo šta će biti a nadamo se. Glavu gore i gurat prema napred. Što te ne ubije to te ojača.

  • arow 28.05.2018.

    Ne kuzim zasto je uopce on branio,i ljudi ono ne moze biti golman finala lige prvaka Desi se ali krivica je njegova

  • MINISTAR_3 28.05.2018.

    Meni ga je žao

Komentiraj...
Vidi sve komentare