To je to što me zanima!

Je li Hajduku oprošten crveni? Posavec igrao rukom izvan 16

Josip Posavec neoprezno je izašao s gola Hajduka izvan šesnaesterca i rukom pokupio loptu, a sudac Dario Bel nije vidio da je bilo kontakta izvan crte. Snimka, međutim, govori suprotno
Vidi originalni članak

Krenuo je Slaven Belupo u 30. minuti u jedan od rijetkih izlazaka u polovicu Hajduka u subotnjem ogledu 13. kola HNL-a na Poljudu, a onda se dogodila sporna situacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman domaćih Josip Posavec loše je procijenio dubinsku loptu za Mateusa Limu Cruza i primio loptu, kako se čini, izvan šesnaesterca.

HAJDUK - SLAVEN 2-0 Hajduk slavi rekordera Burića! Slaven primio nevjerojatan gol

Žalili su se igrači Slavena, ponajviše Lima koji je to vidio iz prve ruke, no sudac Dario Bel iz Osijeka nije vidio da je bilo kontakta lopte s rukom izvan šesnaesterca. Da jest, trebao bi mu dati izravan crveni karton i dosuditi neizravan slobodni udarac za protivnika.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Sandokan Janosik 28.10.2019.

    ne samo to nego Slavenu nije priznat čisti gol da bi Hajduk iz kontre na prazan gol poveo s 2:0................ ovo je najveći presedan u povjesti nogometa na ovim prostorima..............

  • ricky22 27.10.2019.

    Samo me zanima mentalni sklop ljudi koji su stisnuli NE. 18% takvih.

  • denis09 27.10.2019.

    Zašto sad nitko od Hajdukovaca ne komentira... hoćete sad tražit od saveza da vama oduzke tri boda, jer je došlo do teške povrede pravipa nogometne igre? Ili znate samo kukurikat kad je nešto na štetu Hajduka ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare